Cum arăta Smiley în copilărie. Nu-l recunoști!

16.08.2021, 13:30
Cum arăta Smiley în copilărie. Nu-l recunoști!
Cum arăta Smiley în copilărie. Nu-l recunoști!

Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, și-a luat prin surprindere fanii din mediul online. Artistul, în vârstă de 38 de ani, a dat publicității o fotografie de pe vremea când era copil. Fotografia a fost făcută pe vremea când Smiley era la grădiniță. Acesta este greu de recunoscut așa cum arăta la acea vreme.

Smiley a publicat, pe contul său de socializare, o fotografie de arhivă, din copilărie. Imaginea datează de pe vremea când artistul era la grădiniță. În imagine, Smiley este îmbrăcat în costum de șoim al patriei. Artistul este greu de recunoscut așa cum arăta atunci.

”Poza de profil din 89’”, a notat Smiley în dcreptul fotiografiei de colecție.

Cum arăta Smiley în copilărie. Ce i-au transmis internauții

După ce a postat fotografie cu el de la grădiniță, Smiley a primit o mulțime de mesaje de la internauți.

”Bravo, șoimule!”, ”Șoiumul patriei”, ”Drăguț”, ”Puiu Călinescu în varianta tânără”, ”Nortoc că ai crescut”, ”Simpatic”, ”Frumos ai fost si frumos ai rămas”, ”Ești un dulce șoim al patriei”, ”Eşti cu sigruanţă unul din puținele persoane publice care chiar îşi merită locul sau faima să spunem. Un tip simplu, o voce foarte frumoasă şi pe alocuri modest. Bravo!”, ”Foarte frumoasă poza”, ”Nu ești tu, e Puiu Călinescu când era mic”, ”Șoim al patriei socialiste România”, ”Cel mai simpatic șoim al patriei”, ”Blândețea a rămas”, ”Mult mai frumos decat hipsterul care esti acum”, ”!Pari să fi fost un copil timid!”, ”Un ingeras de copil erai”, ”Alte vremuri, același zâmbet”, ”Erai simpatic”, ”Doamne, ce dulce erai!”, i-au transmis lui Smiley cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Smiley are o relație cu Gina Pistol și au împreeună o fetiță

 

 

Smiley formează un cuplu foarte frumos cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021. Recent, Smiley a scos la iveală amănunte mai puțin știute din relația sa cu prezentatoarea de televiziune la podcastul realizat de Mihai Morar.  „Eu pentru Gina am fost un test de răbdare. Ea cumva a devenit mai răbdătoare, mai așezată mai echilibrată. Ea e mai colerică, mai vulcanică și eu te pot scoate din sărite foarte ușor prin felul meu de a fi. Nu e ușor pentru o femeie să stea cu unul ca mine”, a spus artistul.

„Ea pentru mine a fost ce aveam eu nevoie ca prezență feminină în viața mea. Pentru că regăsesc foarte multe lucruri care îmi plac în general la oameni în Gina: este foarte jovială, super de gașcă, are un simț al umorului fantastic, nu mă plictisesc cu ea, oriunde am fost, m-am simțit excepțional, n-am simțit niciodată un moment de plictiseală, ne plac același gen de trupe, de filme, aceeași mâncare. Suntem foarte asemănători din foarte multe puncte de vedere. Nu-mi pune întrebări inutile. E foarte important pentru viața mea să am un om acasă care mă așteaptă și care nu pune la îndoială ceea ce spun eu vizavi de programul meu, de ceea ce am eu nevoie și care îmi oferă ceea ce am eu nevoie”, a adăugat el.

citește și...