Cum arăta Șerban Huidu la începuturile ”Cronicii Cârcotașilor”. ”Restul de istorie”

15.04.2022, 12:04
Cum arăta Șerban Huidu la începuturile ”Cronicii Cârcotașilor”. ”Restul de istorie”
Cum arăta Șerban Huidu la începuturile ”Cronicii Cârcorașilor”. ”Restul de istorie”

Șerban Huidu, în vârstă de 45 de ani, a dat publicității o fotografie de la începuturile sale la câma emisiunii ”Cronica Cârcotașilor”, pe care a moderat-o ani de zile la postul de televiziune Prima TV. Imaginea a dost făcută publică cu ocazia aniversării a 22 de ani de la prima difuzare a emisiunii respective.

Șerban Huidu a prezentat ani de zile emisiunea ”Cronica Cârcotașilor”, difuzată de postul de televiziune Prima TV. În vara anului trecut, Șerban Huidu a luat o decizie surprinzătoare. Acesta a anunțat că nu va mai prezenta emisiunea ”Cronica Cârcotașilor”.

Acum, la 22 de ani de la difuzarea primei emisiunii ”Cronica Cârcotașilor, Șerban Huidu a dat publicității o imagine cu el așa ccum arăta cu ani în urmă.

Cum arăta Șerban Huidu la începuturile ”Cronicii Cârcorașilor”. Imagine de colecție

”Acum 22 de ani începea Cronica Cârcotașilor . Restul e istorie. La mulți ani tuturor carcotasilor!”, a scris prezentatorul TV în dreptul fotografiei din urmă cu ani.

De asemenea, Șerban Huidu a postat, în mediul online, și o fotografie din prezent, la filmarea edițieianiversare de 22 de ani de emisiune: ”Azi la filmarea ediției aniversare de 22 de ani de Cronica Cârcotașilor va saluta Capo di tutti capi pătrati”.

Șerban Huidu este căsătorit cu Cristina

Cristina Huidu este manager de vânzări la o agenție de turism, mama a doi copii adolescenți și soția omului de televiziune Șerban Huidu. Cristina a comentat, într-un interviu, despre accidentul de mașină pe care l-a provocat soțul său, Șerban Huidu, în octombrie 2011, în Timișu de Sus.

”Din păcate subiectul era extrem de dureros pentru foarte multe familii și a fost greu de gestionat. Principala noastră preocupare a fost atunci pentru copii. Ei erau cu noi în mașină, dar nu și-au dat seama foarte bine de ce se întâmpla. S-au speriat pentru că au fost luați de lângă noi, duși la spital; a fost greu.  Impactul psihologic a fost mare atunci și ne-a luat ceva timp să trecem peste el”, a declarat Cristina Huidu.

citește și...