Cum arăta Răzvan Fodor în urmă cu 21 de ani. ”Practic, secolul trecut”

15.01.2021, 10:00
Cum arăta Răzvan Fodor în urmă cu 21 de ani. ”Practic, secolul trecut”
Cum arăta Răzvan Fodor în urmă cu 21 de ani. ”Practic, secolul trecut”

Răzvan Fodor a umblat în albumul cu amintiri de unde a scos la iveală o fotografie de arhivă cu el așa cum arăta în urmă cu două decenii.

Răzvan Fodor, în vârstă de 45 de ani, și-a luat prin surprindere fanii din mediul online. Artistul a dat publicității o fotografie cu el așa cum arăta în urmă cu 21 de ani, când făcea furori în rândul femeilor.

”Scormoneam prin niște poze vechi și am găsit această capodoperă.??‍♂️ Priviți ce pudel aveam pe cap, acum 21 de ani…practic, secolul trecut?”, a notat Răzvan Fodor în dreptul fotografiei de arhivă.

Răzvan Fodor este căsătorit și are o fetiță

Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Răzvan Fodor și Irina au o relație de 13 ani, iar de 10 ani sunt căsătoriți. Irina Fodor a povestit recent despre momentul în care l-a dus pe Răzvan să-și cunoască viitori socri, la Buzău, în 2008.

”Îi mai trimiteam mamei poze, mama parcă îl mai repera puțin, dar atât. Știau doar că e vedetă…. Îi trimiteam eu poze de pe laptop-ul de la cămin. Mama mă tot întreba: câți ani are, cine e, din astea. Când i-am zis că are 32 de ani, a fost șoc și groază pentru ei”, a mărturisit Irina Fodor.

”Ai mei nu erau așa deschiși ca mama lui Răzvan, probabil că părinții de fete sunt puțin mai în gardă, așa că nu a fost mare dialog din prima. Tata stătea sobru pe fotoliu, încerca Răzvan să destindă atmosfera, dar nu avea cu cine, că tata își luase o mină de general… Mama în schimb era foarte emoționată și foarte intimidată de Răzvan, dar ulterior s-a deschis și acum Răzvan e, cum ar veni, ginerele ei preferat. Râde, se chițăie cu noi la masă, îi plac glumele lui”, și-a amintit Irina Fodor despre întâlnirea lui Răzvan cu părinții ei.

Răzvan Fodor a câștigat ”Asia Express” și va prezenta show-ul ”Burlacul”

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro.

Răzvan Fodor va prezenta noul sezon al emisiunii ”Burlacul”, de la Antena 1.  Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Antena 1, Răzvan Fodor a povestit cum i s-a propus să prezinte emisiunea ”Burlacul”.

”Eram imediat după ce s-a ieșit din carantină. Și am plecat repede la munte, unde am stat cu soția și cu copilul. Și într-o zi primesc un telefon de la managerul de la Antenă, Cristi, care îmi spune la telefon exact așa: ”Fodor, am un proiect pentru tine, te rog eu frumos să nu-mi închizi telefonul”. ”Bă, stai un pic, că mă sperii. Zi-mi despre ce e vorba”. ”Bă, Fodor, lasă-mă să-ți zic toată propoziția, dar nu-mi închide, promite-mi că nu-mi închizi telefonul”. ”Bine, bă, nu-ți închid telefonul. Zi-mi despre ce e vorba”. ”Bă, te-am propus la o emisiune și producătorii de acolo v or să te cunoască și le place ideea”. ”Ce emisiune?”. ”Fodor, te rog, nu-mi închide telefonul… Burlacul””, a povestit Răzvan Fodor.

 

citește și...