„Este timpul să-mi îmbrățișez frumusețea naturală”. O femeie de 26 de ani renunță la bărbierit și își lasă părul facial să crească

29.06.2022, 13:36

Morgan Coleman a fost tachinată de-a lungul adolescenței și a încercat totul pentru a-și ascunde părul facial, dar acum, după 15 ani în care și-a ascuns fața naturală, își îmbrățișează frumusețea. „Sunt cu adevărat în pace acum. Este greu de explicat, dar mă simt liberă – mă trezesc și acum este ultimul lucru la care mă gândesc”.

O femeie de 26 de ani, care a fost agresată de-a lungul adolescenței, se simte în sfârșit „liberă” după ce a renunțat la brici și și-a îmbrățișat frumusețea naturală lăsându-și părul facial să crească.

Morgan Coleman a început să observe părul de pe obraji, bărbie și gât când avea 11 ani și și-a petrecut copilăria și adolescența încercând să-și ascundă părul, potrivit mirror.co.uk.

Povestea femeii cu barbă care nu vrea să se bărbierească

Ea spune că a fost urmărită de oameni cruzi care o numeau urâtă, ciudată și spuneau că este transgender.

Hărțuirea i-a afectat atât de mult încrederea în sine, încât Morgan a încercat tot ce a putut pentru a îndepărta părul, inclusiv îndepărtarea definitivă prin electroliză, care nu a reușit.

”Nu am multe amintiri frumoase din anii copilăriei”

Morgan spune că medicii i-au respins îngrijorările până când a început să se confrunte cu probleme menstruale și s-a îndreptat către medicul de familie pentru a căuta ajutor în 2019.

O ecografie a găsit un chist pe ovare.

Morgan a fost în sfârșit diagnosticată cu hirsutism (creșterea excesivă a părului) și sindromul ovarului polichistic în ianuarie 2021.
Acum, tânăra de 26 de ani a decis să-și îmbrățișeze sinele natural după mai bine de 15 ani de suferință.

„Sunt cu adevărat în pace acum. Este greu de explicat, dar mă simt liberă – mă trezesc și acum este ultimul lucru la care mă gândesc, este minunat!

A fost oribil. Atât copiii, cât și tinerii adulți au fost foarte cruzi timp de mulți ani. Nu am multe amintiri frumoase din anii mei de școală.”

În aprilie 2022, Morgan a decis să-și îmbrățișeze părul facial după ce s-a trezit blocată într-un spital timp de șase zile după ce a fost infectată cu Covid-19 în vacanță.

Morgan a spus: „Am decis că este timpul să acord prioritate sănătății mele fizice și mentale și o parte din acest lucru pentru mine a fost să accept lucrurile pe care nu le pot schimba. Suntem cu toții unici. Nu este nimic rău în a arăta diferit”.

 

citește și...