Cum arăta Paula Seling în copilărie, când a participat la primul festival de pian. ”Am avut precizia unui robot”

23.08.2021, 15:36
Cum arăta Paula Seling în copilărie, când a participat la primul festival de pian. ”Am avut precizia unui robot”
Cum arăta Paula Seling în copilărie, când a câștigat primul festival de pian. ”Am avut precizia unui robot”

Cântăreața Paula Seling, în vârstă de 42 de ani, a dat publicității, pe contul său de pe o rețea de socializare,  o fotografie nemaivăzută cu ea, așa cum arăta în copilărie, când a participat la primul său festival de pian, unde, de altfel, a și câștigat locul întâi.  ”Am avut precizia unui robot și emoția unui copil ce adora pianul”, a mărturisit artista.

Fotografia de colecție dată publicității de Paula Seling datează din urmă cu 35 de ani.

Încă de atunci, Paula Seling era adorabilă.  Imaginea cu Paula Seling din copilărie i-a cucerit pe internauți, care au dat like după like.

Cum arăta Paula Seling în copilărie, când a participat la primul festival de pian. ”De mică eram romantică prin definiție”

”Treizeci și cinci de ani au trecut de când am urcat pe scena primului festival de pian la care am câștigat locul întâi. Era la Deva și, atat iubiții mei părinți cât și draga mea doamna pofesor Tilca Mariana tremurau pentru mine. Am avut precizia unui robot și emoția unui copil ce adora pianul și își dorea, cu toată inima, ca oamenii să simta asta. De mica eram romantică prin definiție. Îmi lua extrem de mult să învăț pe de rost o partitură și mă temeam de lapsusuri, însă transpunerea în zona de trăire și de “interpretare” mă facea să transform studiul într-un fel de meditație. Ajungeam la final fără să știu cât timp a trecut”, a mărturisit Paula Seling.

”Și atunci și acum s-au adunat multe emoții pentru că am revenit la Deva, la Magic Summer Fest. Voi cânta, printre piesele dragi voua, doua din piesele grele de pian pe care le cântam când mergeam la concursuri. Sper să mă descurc. Nu mă compar cu copilul ce am fost, copil cu aripi și plin de visuri. Sper, doar, să fie mandru de mine”, a adăugat artista.

Paula Seling este căsătorită cu Radu Bucura

Paula Seling s-a născut pe 25 decembrie 1978 în Baia Mare. A absolvit Colegiul „Gheorghe Șincai” din Baia Mare în 1997, iar apoi Școala Superioară de Jurnalistică din București. A studiat canto și pian. Împreună cu interpretul Ovi, Paula Seling a reprezentat România la Eurovision 2010, unde au ocupat locul 3, și la Eurovision 2014, unde s-au clasat pe poziția a 12-a. În plan personal, Paula Seling este căsătorită cu Radu Bucura din anul 2005. Într-un interviu pentru okmagazine.ro, Paula Seling a povestit cum a început relația ei cu Radu Bucura.

”Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit, a declarat Paula Seling.

citește și...