Cum arăta Ozana Barabancea la începutul anilor ’90. Atrăgea toate privirile!

26.01.2021, 16:30
Cum arăta Ozana Barabancea la începutul anilor '90. Atrăgea toate privirile!
Cum arăta Ozana Barabancea la începutul anilor '90. Atrăgea toate privirile!

Ozana Barabancea a dat publicității o fotografie în care apare așa cum arăta la începutul anilor ’90.

Ozana Barabancea a postat pe contul său de Instagram o fotografie din urmă cu ani. Imaginea datează din anul 1993, când artista se afla în turneu în Marea Britanie. Vedeta arăta spectaculos și atrăgea privirile ca un magnet. ”Era in turneu din UK, Kent, am cantat la peste 5000 de oameni in turneu cu Opera Naționaă București, Opera Carmen de G. Bizet, solista regretata mezzosoprană Gabriela Drăgușin. Anul 1993”, le-a explicat Ozana Barabancea celor care o urmăresc în mediul online.


Postarea vedetei i-a cucerit pe internauți, care s-au întrecut în complimente. ”Foarte frumoasă”, ”Ce frumoasă ești, erai și ai să tot fii”, ”Tinerețe, frumusețe”, ”Drăgălașă”, ”Extraordinar de frumoasă”.

Cine este Ozana Barabancea

Ozana Barabancea este o apreciată artistă lirică. Este cunoscută publicului telespectator și din postura de jurat la emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. În ultima perioadă de timp, vedeta a trecut printr-o transformare radicală de look. Ozana Barabancea a slăbit spectaculos după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului.

În plan personal, Ozana Barabancea a fost căsătorită cu Sorin Terinte, un pianist extrem de bine cotat. Au împreună doi copii, un băiat care se numește Andrew și o fată, Gloria.

„Copiii se văd cu tatăl lor, au o relație foarte frumoasă și nu cred că este cazul să vin eu cu vreun Făt Frumos. Cred că am devenit foarte cerebrală. De la o anumită vârstă ai tabieturile tale și este greu să te obișnuiești cu o nouă persoană. Să ies la un suc, la un pahar, să facem un proiect împreună, aș accepta, dar să am o relație cu cineva care să vină, să doarmă la mine, să vină în casă la mine, cred că ar fi prea mult și nu cred că asta ar vrea copiii mei și nici eu”, spunea Ozana Barabancea într-un interviu.

citește și...