Cum arată Maria de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’, după ce și-a scos acidul din buze! E total schimbată

08.02.2020, 09:17
Cum arată Maria de la 'Bravo, ai stil! Celebrities', după ce și-a scos acidul din buze! E total schimbată
Cum arată Maria de la 'Bravo, ai stil! Celebrities', după ce și-a scos acidul din buze! E total schimbată

Maria Ilioiu de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ a decis să își scoată acidul din buze, iar acum este total transformată. Focoasa roșcată a devenit cunoscută ca ispită la “Insula Iubirii”, acolo unde îi incinta pe bărbați cu formele ei apetisante.

Cum arată Maria de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’, după ce și-a scos acidul din buze!

În ultimii ani, Maria a trecut prin câteva schimbări fizice semnificative, menite să o transforme într-o adevărată bombă-sexy. Și-a operat nasul, și-a mărit buzele și și-a pus implanturi mamare.

Acum, însă, roșcata a convenit că este momentul să renunțe la anumite ‘artificii’ și și-a topit acidul din buze, din dorința de a arăta mai naturală. Iar schimbarea se vede cu ochiul liber.

“Sincer, m-am văzut la televizor și se vedeau că sunt exagerate. Televizorul este cea mai bună oglindă. Nu am vrut să exagerez, am vrut doar să repar, să fac buzele simetrice pentru că aveam o gâlmă.

Am făcut intervenția cu o seară înainte de a apărea aici și eram foarte inflamată. Le dau dreptate oamenilor de acasă, eram exagerată, am observat și eu treaba asta”, a mărturisit Maria Ilioiu, în una dintre edițiile de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’.

citește și...