Cine este iubitul Mariei Ilioiu, concurenta de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’! A venit cu el în platoul emisiunii

04.02.2020, 12:35
Cine este iubitul Mariei Ilioiu, concurenta de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'! A venit cu el în platoul emisiunii
Cine este iubitul Mariei Ilioiu, concurenta de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'

Maria Ilioiu, una dintre concurentele de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’, l-a arătat tuturor pe bărbatul care îi stă alături de patru ani. Roșcata l-a adus în platoul emisiunii de la Kanal D pe iubitul său.

Cine este iubitul Mariei Ilioiu, concurenta de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’!

Maria Ilioiu se iubește cu Andrei încă de pe vremea când ea era ispită la Insula Iubirii. Concurenta noului sezon ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ și-a adus partenerul în gala de sâmbătă de la Kanal D. Mai mult de atât, cei doi s-au sărutat în fața tuturor, fără rețineri.

Maria Ilioiu de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ a mărturisit că este împreună de patru ani cu Andrei și că este foarte fericită. În plus, ea și-a motivat decizia de a-și arăta iubitul la televizor.

‘Mesajul pe care am vrut să-l transmit aseară (n.red. gala de sâmbătă) este că de aproape fiecare dată aparențele înșeală. Întotdeauna voi prefera sentimentele reale și sinceritatea în schimbul lucrului material. Cred că există câte un suflet pentru fiecare dintre noi, că existăm individual, dar iubim în perechi.

Acest suflet pereche te va iubi pentru că TU te vei putea iubi exact așa cum ești! Îți este sprijin și refugiu atunci când simți că nu ai pe nimeni, și veți fi voi doi împotriva lumii!’, a declarat Maria Ilioiu despre relația ei.

citește și...