Raluca Tănase, atacată dur de Maria Ilioiu: ‘Anumite fete caută sponsor potent financiar în Dubai’

04.02.2020, 13:53
Raluca Tănase, atacată dur de Maria Ilioiu: 'Anumite fete caută sponsor potent financiar în Dubai'
Raluca Tănase și Maria Iloiu s-au certat în cadrul emisiunii de la Kanal D

Conflictele continuă la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’! De data aceasta, Raluca Tănase, jumătatea trupei Bambi, a avut un schimb de replici dure cu Maria Ilioiu, fosta ispită de la Insula Iubirii.

Raluca Tănase, atacată dur de Maria Iloiu: ‘Anumite fete caută sponsor potent financiar în Dubai’

Blonda a fost atacată de Maria Ilioiu, care a mărturisit că Raluca a mers în Dubai doar pentru a-și căuta un bărbat cu situație bună financiară.

Roșcata a mai susținut că Raluca Tănase nu a publicat nicio imagine din vacanța exotică, deoarece a fost acolo pentru a se întâlni cu bărbați cu bani. Deranjată de replicile acesteia, artista a răbufnit.

‘În Dubai, tot cu unul așa cu bani ai fost, nu? Știți fetele alea care merg în Dubai și ele sunt mereu singure, niciodată nu sunt cu cineva, sunt singure în toate pozele. Anumite fete caută sponsor potent financiar în Dubai’, a spus Maria Ilioiu despre Raluca Tănase, la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’!

‘A zis că m-am dus cu treabă acolo, că mi-am căutat sponsor! Maria, eu sunt cântărează, artistă, am studiat liceul de artă, facultatea de teatru, despre ce vorbim? Că mă și enervez acum!’, i-a replicat Raluca Tănase.

Însă comentariile dure nu s-au oprit aici! Fosta ispită de la Insula Iubirii nu a contenit cu jignirile la adresa Ralucăi.

‘Ai o acoperire bună, ce să zic!’, i-a mai spus roșcata.

‘Mi se pare puțin penibilă situația, având în vedere că toată lumea mă cunoaște de foarte mulți ani. Toată lumea știe ce fac și cum îmi câștig existența. Toată lumea știe cât muncesc și cât am studiat. Mi se pare chiar penibil ca Maria ispita să vină și să mă atace în sensul ăsta’, a încercat să se apere Raluca Tănase.

citește și...