Cum arată mama prezentatoarei de la ”Puterea Dragostei”, Cristina Mihaela Dorobanțu

13.09.2020, 09:00
Cum arată mama prezentatoarei de la ”Puterea Dragostei”, Cristina Mihaela Dorobanțu
Cum arată mama prezentatoarei de la ”Puterea Dragostei”, Cristina Mihaela Dorobanțu

Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea de la emisiunea ”Puterea Dragostei”, a dat publicității o fotografie cu mama sa.

În luna septembrie, Cristina Mihaela Dorobanțu a aniversat-o pe mama sa. Prezentatoarea de la show-ul matrimonial ”puterea Dragostei”, a dat publicității, cu această ocazie, o fotografie în care le-a pezentat-o fanilor ei de pe rețelele de socializare pe cea care i-a dat viață.

Mama Cristinei Mihaela Dorobanțu este o femeie foarte atrăgătoare, de la care vedeta a moștenit frumusețea.

”La mulți ani, totul meu ! Te iubesc până la cer! #MAMA ❤️”, este mesajul pe care Cristina Mihaela Dorobanțu l-a scris în dreptul fotografiei cu mama sa.

Postarea a adunat numeroase like-uri, dar și mesaje de bine pentru mama prezentatoarei de la ”Puterea Dragostei”.

 

Televiziunea, marea dragoste a Cristinei Mihaela Dorobanțu

Cristina Mihaela Dorobanțu, moderatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”, de la postul de televiziune Kanal D, este absolventă a Facultății de Drept. Vedeta a mărturisit însă că dintotdeauna și-a dorit să devină celebră și să lucreze în televiziune.

”Da, îmi doream să cunosc celebritatea . Cu toate că am absolvit Facultatea de Drept şi, ulterior, am făcut Master în Dreptul Afacerilor, televiziunea cred că este cel mai mare vis al meu. Iată că viaţă m-a adus exact acolo unde am visat, dar trebuie să recunosc că n-a fost deloc uşor.

Am întâmpinat foarte multe obstacole, dar mă bucur că am reuşit să trec peste toate. Sunt o persoană credincioasă şi cred că Dumnezeu a stat deasupra tuturor încercărilor din viaţă mea, astfel încât să reuşesc să le depăşesc”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu în cadrul unui interviu pe care l-a acordat în urmă cu ceva timp pentru okmagazine.ro.

Vedeta a mai mărturisit și că o admiră foarte mult pe Simona Pătruleasa, prezentatoarea jurnalului de știri de la Kanal D.

”Da, o admir foarte mult pe Simona, cred că este un exemplu pentru foarte multe tinere care aspiră la o carieră în televiziune. Mi-ar fi plăcut să fiu şi la ştiri, admir spectacolul televiziunii, în general”, mai spunea ea.

citește și...