Cum arată mama lui Fuego. Ce seducătoare era în tinerețe! ”Una dintre cele mai frumoase femei de la Turda”

13.07.2020, 13:30
Cum arată mama lui Fuego. Ce seducătoare era în tinerețe! ”Una dintre cele mai frumoase femei de la Turda”
Cum arată mama lui Fuego. Ce seducătoaree era în tinerețe! ”Una dintre cele mai frumoase femei de la Turda”

Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, a publicat, în mediul online, mai mute imagini cu mama sa. Este una dintre rarele ocazii când artistul dă publicității imagini cu cea care i-a dat viață.

Fuego le-a făcut o surpriză fanilor săi de pe rețelele de socializare, acolo unde a postat mai multe fotografii cu mama sa, așa cum arăta aceata cu ani în urmă, dar și cum arată acum. mama lui Fuego era seducătoare în tinerețe, așa cum se poate observa și din imaginile date publicității de binecunoscutul și îndrăgitul artist.

”Ea este mama mea! Răvășitoare aș putea spune, avea vreo 18-19 ani în prima poză, fiind, la ora aceea, una dintre cele mai frumoase femei de la Turda. O luptătoare, ea nu s-a lăsat nici o clipă învinsă, deși a trecut prin multe. Țelul ei suprem am fost eu. Pentru mine a muncit pe brânci, pentru mine a făcut sacrificii, iar azi, deși singură, fără tata, pe care l-am pierdut prematur, se bucură de tot ce am reușit eu să fac.

Anii au schimbat-o, dar seninătatea din ochi a rămas aceeași și sunt mândru cu ea, cu tot ce-a făcut și în special cu felul în care m-a educat! Nu știu dacă o voi putea răsplăti pentru asta, dar știu sigur că o iubesc și că datorită ei, dincolo de orice, sunt unde sunt azi! Nu fac mare caz, dar părinții ne sunt în continuare, până la sfârșitul vieții, rațiune, simțire și liman! Iubiți-i! #mama #paulsurugiufuego”, a notat Fuego în dreptul fotografiilor cu mama sa.

Și-a pierdut tatăl în apropierea Paștelui

Fuego l-a pierdut pe tatăl său în urma cu ani. Tragedia se întâmpla înainte de sărbătorile pascale.

”Mai triste au fost toate sărbătorile din 2010 încoace, pentru că atunci, chiar în preajma Paştelui, l-am pierdut pe tatăl meu. Şi e mai urât totul fără el.

Cele mai frumoase amintiri sunt fireşte, cele din copilărie, când venea Paştele şi simţeam mirosul de cozonaci cu mac făcut de bunica mea, făceam ouă roşii şi mergeam la Denii şi cântam la strană”, a mărturisit Fuego.

 

citește și...