Cum arată mama Adelinei Pestrițu. Ce relație au acum părinții vedetei

19.07.2020, 10:51
Cum arată mama Adelinei Pestrițu. Ce relație au acum părinții vedetei
Cum arată mama Adelinei Pestrițu. Ce relație au acum părinții vedetei

Toată lumea o știe pe fosta asistentă de televiziune Adelina Pestrițu, dar puțini știu cum arată mama vedetei.

Mama Adelinei Pestrițu se numește Ionela și este o femeie atrăgătoare, de la care bruneta se pare că a moștenit frumusețea. cele două au o relație foarte apropiată.

Adelina Pestriţu a povestit cum a trecut peste despărţitea părinţilor săi. Pe atunci, vedeta era doar o adolescentă de 14 ani.

“Sincer nu prea îmi place mie să vorbesc public despre situaţia părinţilor mei. Fiecare om în viaţa lui are episoade în care plânge, poate chiar intră în depresie. O ruptură creează anumite suferinţe. Şi eu am avut episoadele mele. A trebuit să mă ridic, să mă scutur…

Important este că părinţii mei au stat întotdeauna lângă mine şi lângă fratele meu şi ne-au susţinut, ne-au pus pe un drum. Din păcate, dacă ne uităm în jurul nostru 70 la sută dintre familii ajung la divorţ”, povestea Adelina Pestrițu într-un interviu, potrivit click.ro.

S-a mutat în casă nouă

Adelina Pestrițu a decis împreună cu soțul ei, Virgil Șteblea, împreună cu care are o fetiță, Zenaida, că este momentul să se mute într-o casă nouă.

Am găsit casa în două ore și jumătate. Practic am fost forțați. Noi apartamentul nu l-am avut la vânzare, ne-am trezit cu clientul la ușă. Printr-o cunoșțtință s-au făcut recomandările și am acceptat o vizionare în ideea în care dacă e să-l vindem îl vindem… Nu l-am pus pe vreun site. Cum a intrat doamna după câteva minute a zis: ”Gata, e locuința pe care o caut. Dacă putem face actele foarte repede pentru că eu trebuie să mă mut”. Și atunci a venit valul de stări de panică și de urgență. Unde ne mutăm? În două ore jumătyate am găsit casa. Ne-am urcat în mașină, n-am sunat niciun agent imobiliar. Ne-am urcat în mașină și am luat-o așa pe străzile din București. Și am găsit chiar în zona în care ne doream.

E o casă nu extrem de mare, dar este super potrivită pentru nevoile noastre. Avem patru camere, patru băi, o curte, o pivniță. L-am sunat pe proprietar și i-am zis că vrem să facem actele. Am luat-o la gata. Dar cum suntem noi, a trebuit să mai facem niște modificări. Am angajat o arhitectă”, a povesti Adelina Pestrițu de curând.

citește și...