Ce tatuaje și-au făcut Adelina Pestrițu și soțul ei. Mesajul pe care l-au scris pe mâini

01.06.2020, 10:16
Ce tatuaje și-au făcut Adelina Pestrițu și soțul ei. Mesajul pe care l-au scris pe mâini
Ce tatuaje și-au făcut Adelina Pestrițu și soțul ei. Mesajul pe care l-au scris pe mâini

Fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu și partenerul ei de viață, Virgil Șteblea, și-au făcut tatuaje noi, pe mâini. Mesajul este unul special.

Adelina Pestrițu și partenerul ei de viață, Virgil Șteblea, au de puțină vreme două tatuaje noi pe mâini. Cei doi și-au scris un mesaj plin de înțelesuri.

„There is only one happiness in life, to love and to be loved”, este scris în engleză pe mâinile celor doi, adică: ”Există o singură fericire în viață, să iubești și să fii iubit”.

Jumătate din frază se află pe mâna lui Virgil Șteblea, iar cealaltă jumătate se află pe mâna Adelinei Pestrițu, astfel că adevărata semnificație a tatuajului poate fi înțeleasă doar atunci când cei doi se află unul lângă celălalt.

Este pregătită să devină din nou mămică

Adelina Pestrițu a declarat într-un interviu recent că este pregătită să-și mărească familia și să devină din nou mămică. Bruneta și Virgil Șteblea au împreună o fetiță, Zenaida.

Așa ne-am propus, să ieșim din izolarea asta patru. De fapt cinci, că o punem la calcul și pe Noby (n.r. cățelușa ei). Face parte din familia noastră…”, declara Adelina Pestrițu la emisiunea pe care Cătălin Măruță o prezintă la Pro TV.

Au ratat luna de miere din cauza pandemiei de coronavirus

După ce, anul trecut, s-a căsătorit cu Virgil Șteblea, Adelina Pestrițu și soțul ei și-au amânat luna de miere pentru anul acesta. Însă, din cauza pandemiei de coronavirus care a afectat întreaga planetă, cei doi au fost nevoiți să o amâne din nou.

”Se pare că o să ne facem luna de miere la bătrâneţe, dar ce poate fi mai romantic decât doi bătrânei pe un vas de croazieră, făcând înconjurul lumii, ţinându-se de mâna şi cu milioane de prieteni virtuali alături?!”, a spus fosta vedetă de televiziune.

citește și...