Cum arăta Iulia Albu în copilărie. Fotografie nemaivăzută cu vedeta

31.01.2021, 16:32
Cum arăta Iulia Albu în copilărie. Fotografie nemaivăzută cu vedeta
Cum arăta Iulia Albu în copilărie. Fotografie nemaivăzută cu vedeta

Iulia Albu și-a surprins fanii din mediul online cu o fotografie din vremea copilăriei.

Fashion-editorul Iulia Albu a dat publicității, pe contul ei de Instagram, o fotografie în care apare așa cum arăta când era doar o fetiță pe băncile școlii. ”Eu, mică. Lucrez la un remake. Cu tot cu pampoane”, a notat Iulia Albu în dreptul fotografiei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu)

Postarea a adunat aproape 14.000 de aprecieri din partea internauților și numeroase comentarii. ”La fel , frumoasă acum , frumoasă atunci , ochii extrem de frumoși,expresivi”, ”Pistruiatul varianta feminină”, ”Frumoasă de mică”, ”deosebită și diferită de mică”, ”De micã ai fost frumoasã!!!”, ”Superbă”, ”Privirea e neschimbată…”, ”Frumușică foc”, ”Ai fost și ești frumoasă”, i-au transmis Iuliei Albu cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Ce spune Iulia Albu despre operațiile estetice

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Iulia Albu a comentat pe marginea operațiilor estetice.

Vedeta a precizat că are doar o intervenție la nivelul gleznelor, pe care chiar intenționează să o repete.

”Sunt Iulia Albu si buzele mele sunt naturale. Nu am implanturi mamare, rinoplastii si nu simt nevoia sa “îmi îngheț” trăsăturile si sa ma transform intr-o păpușică din plastic. Moderația este TOTUL. Îmi ADOR nasul ușor acvilin. Da, am avut o intervenție la nivelul gleznelor, pe care, cel mai probabil o voi repeta. Tot cu moderație”, a mărturisit fashion-editorul.

Iulia Albu trăiește o nouă poveste de dragoste

Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, din mariajul lor rezultând o fiică, Mikaela. Cei doi au fost implicați în numeroase scandaluri în ultima perioadă de timp.

În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike. Vedeta a mărturisit de curând, într-un interviu, că are planuri de măritiș.

”Da, mă mărit, dar nu știu să vă spun când. Când se va da drumul la organizat petreceri. Eu am și foarte mulți prieteni și nu pot să fac o nuntă restrânsă. Îți dai seama că voi face o nuntă restrânsă, foarte. Nu sunt sigură dacă o să fie în țară. Poate fac două, una în străinătate, una aici… nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească. Spre exemplu, niciunul dintre noi nu agreează acest obicei de a pune bani în plic, vom face alt gen de nuntă. La noi este o problemă mare pe cine să punem nași, căci nu știm pe cine să punem. E prea complicat. Oare nu aș putea să fac fără nași?”, a declarat fashion-editorul.

citește și...