Cum arată iubita lui Tudor Chirilă. Iulia Mîzgan i-a dăruit doi băieți artistului

14.12.2021, 22:09
Cum arată iubita lui Tudor Chirilă. Iulia Mîzgan i-a dăruit doi băieți artistului
Sursă foto: captură video Youtube

Viața personală a lui Tudpr Chirilă a fost dintotdeauna ținută departe de lumina reflectoarelor. Puțini știu cine se află în spatele artistului și i-a oferit doi copii. Tudor a vorbit de câteva ori despre relația cu partenera ei și cum se descurcă aceasta în relația cu cei doi copii. Cine este și cum arată femeia care l-a făcut tată pe Tudor Chirilă?

Tudor Chirilă este cu adevărat un bărbat norocos. Solistul, în vârstă de 45 de ani, pare să fi fost făcut băiat de casă de Iulia Mîzgan. De mai mult de șapte ani, artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de femeia care i-a dăruit doi copii: unul născut în noiembrie 2014 și cel de-al doilea, în vara anului 2016.

Artistul are o familie frumoasă alături de Iulia Mîzgan. Iulia este o prezență foarte discretă atât în viața reală, cât și în mediul online.

Tudor Chirilă: ”O mamă creativă, veselă şi fericită”

Tudor a vorbit de câteva ori despre cum este Iulia în rolul de mămică.

„Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”, a scris artistul pe blogul său, potrivit Viva!

Cine este femeia care l-a făcut tată pe Tudor Chirilă

Iulia este mai tânără decât juratul de la “Vocea României” cu 13 ani si este mama celor doi fii care-i poartă numele lui Tudor. Partenera lui Chirilă nu face parte din showbiz-ul românesc. Astel, Tudor Chirilă a preferat, încă de la începutul relației, să nu dezvăluie foarte multe.

Iulia Mîzgan este originară din Bistrița și absolventă a cursurilor Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti. Această lucrează în cadrul unui departament de marketing al unui post de radio.

Ce iubite a avut Tudor Chirilă

Prima parteneră alături de care Tudor Chirilă a apărut în fața publicului a fost Dorina Chiriac. Cei doi au avut o relație lungă, începută pe vremea facultății. Șapte ani au fost împreună, însă au ajuns la despărțire și momentul nu este unul cunoscut.

A urmat o relație cu Andreea Raicu. Tudor și frumoasa brunetă au început să iasă împreună după un concert al trupei Voltaj, din anul 2006, deși se cunoșteau.

Tudor Chirilă a fost care a anunțat despărțirea fără prea multe detalii.

 

citește și...