Ce făcea Tudor Chirilă înainte să se apuce de muzică și TV. Care a fost, de fapt, prima lui meserie

20.01.2020, 18:54
Ce făcea Tudor Chirilă înainte să se apuce de muzică și TV. Care a fost, de fapt, prima lui meserie
Ce făcea Tudor Chirilă înainte să se apuce de muzică și TV

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, însă mulți s-au întrebat cu ce s-a ocupat acesta înainte de a fi atât de cunoscut.

Ce făcea Tudor Chirilă înainte să se apuce de muzică și TV

Ce făcea Tudor Chirilă înainte să se apuce de muzică și TV! Antrenorul de Vocea României a fost dintotdeauna îndrăgostit de teatru și a făcut chiar studii în acest sens.

Tudor Chirilă a absolvit Colegiul Naţional Ion Neculce din București, după care a absolvit clasa profesorului Florin Zamfirescu, la Academina de Teatru și Film (UNATC), București, Secția Actorie, în anul 1996.

Artistul a avut de unde moșteni talentul pentru actorie. Tudor Chirilă se trage din doi părinți celebri, gazetarul sportiv Ioan Chirilă și actrița Iarina Demian. Prima dată când a debutat în cinematografie a fost în 1994, când a apărut în ‘Nobodys children’. În anii ce au urmat, acesta a filmat mai multe scurtmetraje românești.

În urmă cu trei ani, Tudor Chirilă mărturisea că din meseria de actor obține câștiguri modeste.

‘Mama, ca actor, era excelent plătită, nu se poate compara cu ce se întâmplă azi. Noi, astăzi, dacă ieşim în stradă să cerem o mărire salarială – eu, spre exemplu, câştig 1.800 de lei pe lună, cred că ne trezim cu lături în cap. Actorii nu mai sunt priviţi ca repere valorice, ci doar ca nişte saltimbanci a căror meserie e un moft, ceva uşor de reprodus de ceilalţi, dar na, ceilalţi se ocupă de treburi serioase’, a declarat Tudor Chirilă, scrie Libertatea.ro.

În 1996, Tudor Chirilă a fondat trupa Vama Veche, iar în cei 16 ani de carieră muzicală a scris peste 80 de piese. Din 2014, Chirilă este cel de-al patrulea jurat la Vocea României, show difuzat la Pro Tv.

citește și...