Cum arată Ioana Popescu, gravidă pentru prima oară! „Din păcate sunt niște probleme, am nevoie de gânduri bune” FOTO

11.12.2022, 11:19
Cum arată Ioana Popescu, gravidă pentru prima oară! „Din păcate sunt niște probleme, am nevoie de gânduri bune” FOTO
Cum arată Ioana Popescu, gravidă pentru prima oară! „Din păcate sunt niște probleme, am nevoie de gânduri bune”

La finalul lunii august, Ioana Popescu, supranumită și „Devoratoarea de fotbaliști”, anunța că va deveni mamă pentru prima dată. Anunțul a venit la doar câteva săptămâni de când a fost surprinsă în ipostaze intime cu soțul Roxanei Nemeș, Călin Hagima. În schimb, ea a mărturisit că tatăl copilului este iubitul său, Ion Lőrinczi, un jucător de fotbal american de naționalitate maghiară.

Ioana Popescu este însărcinată pentru prima dată și le-a arătat internauților burtica de gravidă, pe rețelele de socializare. Ea a mărturisit că este destul de superstițioasă, motiv pentru care nu a vrut să se afișeze până acum și a încercat destul de mult să-și ascundă burtica de gravidă.

Ioana Popescu, primele imagini cu burtica de gravidă

Totodată, actrița a recunoscut că se confruntă cu câteva probleme, însă speră să le rezolve cât mai rapid cu ajutorul medicilor.

Nu-mi place și sunt și superstițioasă în a-mi afișa sarcina, mă enervează sa fiu întrebată despre aceste lucruri foarte sensibile intime. De altfel, dupa cum ați văzut, la toate evenimentele recente unde am fost, m-am îmbrăcat în ținute care sa ma subțieze pe cat posibil sarcina.

Totuși am decis azi sa pun o poza cu mine și cel/cea mica. (Scarlett Maria sau Tiberius Cristian) Acum însă am nevoie de niște gânduri bune de la voi: azi mă duc la un alt control la dr meu ginecolog și voi afla în curând exact cum stam, eu și cel mic. Caci din păcate sunt niște probleme… Vă rog, dacă țineți la mine, nu ma sunați, nu am stare sa povestesc, vreau doar sa stau linistita. Vă pup!, a scris Ioana Popescu pe conturile personale de socializare.

În curând, ea va afla și sexul bebelușului. Vedeta a declarat că dacă va fi fetiță o va chema Scarlett Maria, iar dacă va fi băiat va purta numele de Tiberius Cristian.

citește și...