Ioana Popescu, dezvăluiri picante despre aventura cu Dan Bittman. „Îl vedeam tot timpul ca pe un mare star!”

11.10.2022, 21:13
Ioana Popescu, dezvăluiri picante despre aventura cu Dan Bittman. „Îl vedeam tot timpul ca pe un mare star!”
Ioana Popescu, dezvăluiri picante despre aventura cu Dan Bittman. „Am fost curioasă și să văd cât de dotat este!”

Ioana Popescu, supranumită ‘devoratoarea de fotbaliști’, a făcut dezvăluiri incendiare despre relația pe care ar fi avut-o în trecut cu Dan Bittman. Ea a povestit cum a ajuns să-l cunoască pe solistul de la Holograf. Cei doi s-au întâlnit pe vremea când artistul avea doar 18 ani. Bruneta a recunoscut că Dan Bittman a fost cel care a abordat-o printr-un mesaj în care îi spunea că are o voce frumoasă. 

Ioana Popescu a oferit detalii incredibile despre povestea de dragoste cu Dan Bittman. Se pare că cei doi se știu încă din adolescență. Solistul avea 18 ani pe vremea când se întâlnea cu ‘devoratoarea de fotbaliști’.

Ioana Popescu a avut o aventură cu Dan Bittman

Eu pe Dan îl știu de mulți ani. Într-adevăr, atunci nu mă gândeam la așa ceva. Eu îl vedeam tot timpul ca pe un mare star. În momentul în care m-a abordat am zis „Wow!”. Îi ceream sfaturi muzicale. Eu am și acum un mesaj de al lui, în care îmi spunea că am o voce frumoasă”, a spus Ioana Popescu, la Antena Stars.

„Cred că 80% dintre femei au fost îndrăgostite de el după ce i-au ascultat piesele. Mă atrăgea când eram mai mică. Acum, în ultima vreme, nu pot să zic că mă atrage. În momentul în care vorbea cu el mi se părea că aveam o super conexiune. Mi se pare foarte sincer. Pe de altă parte este foarte egoist, foarte egocentrist și narcisist. Și i-am spus: de aia o să rămâi singur, fiindcă nu vrei să acorzi atenție unei singure femei!”, a mai adăugat Ioana Popescu.

Ioana Popescu s-a întâlnit și cu soțul Roxanei Nemeș

În vara acestui an, Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș, a călcat strâmb! Afaceristul a fost surprins recent într-o ipostază pe care, cu siguranță, nu dorea să o vadă toată țara. Bărbatul a mers acasă la o cunoscută vedetă din showbiz, nimeni alta decât Ioana Popescu. După ce a fost prins în offsaid, el a făcut și primele declarații. Care a fost explicația lui?

Imaginile cu Călin Hagima, partenerul blondinei, în timp ce se săruta de mama focului cu Ioana Popescu, supranumită devoratoarea de fotbaliști, au picat ca un trăznet pentru Roxana Nemeș.

Conform Cancan.ro, afaceristul a fost fotografiat în apartamentul controversatei vedete. Fără rețineri, cei doi au ‘încins’ un sărut în toată regula chiar în balconul brunetei.

După ce imaginile au apărut în spațiul public, afaceristul a negat faptul că ar avea o relație extraconjugală cu Ioana Popescu, ci mai degrabă… una profesională.

„Nu comentez. Nu am nicio relație cu ea. Este o relație de familie. A fost o chestie strict profesională cu fata aceea. Voi contacta avocatul să trimită notificări”, a declarat Călin Hagima, pentru Fanatik.
citește și...