Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș, a rupt tăcerea după ce a fost prins acasă la Ioana Popescu! Ce a scos la iveală

04.08.2022, 12:43

În urmă cu mai bine de o lună, Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș, a călcat strâmb! Afaceristul a fost surprins recent într-o ipostază pe care, cu siguranță, nu dorea să o vadă toată țara. Bărbatul a mers acasă la o cunoscută vedetă din showbiz, nimeni alta decât Ioana Popescu. După ce a fost prins în offsaid, el a făcut și primele declarații. Care a fost explicația lui? 

Roxana Nemeș și Călin Hagima s-au căsătorit în 2021 și păreau cei mai fericiți. Cei doi formează un cuplu de șase ani și mariajul lor părea că este unul sudat, sau cel puțin așa declara artista în repetate rânduri. Se pare că lucrurile stau cu totul altfel!

Călin Hagima a înșelat-o pe artistă

Imaginile cu Călin Hagima, partenerul blondinei, în timp ce se săruta de mama focului cu Ioana Popescu, supranumită devoratoarea de fotbaliști, au picat ca un trăznet pentru Roxana Nemeș.

Conform Cancan.ro, afaceristul a fost fotografiat în apartamentul controversatei vedete. Fără rețineri, cei doi au ‘încins’ un sărut în toată regula chiar în balconul brunetei.

După ce imaginile au apărut în spațiul public, afaceristul a negat faptul că ar avea o relație extraconjugală cu Ioana Popescu, ci mai degrabă… una profesională.

„Nu comentez. Nu am nicio relație cu ea. Este o relație de familie. A fost o chestie strict profesională cu fata aceea. Voi contacta avocatul să trimită notificări”, a declarat Călin Hagima, pentru Fanatik.

Cum a început povestea de dragoste dintre Roxana Nemeș și Călin Hagima

Artista l-a cunoscut pe soțul ei într-un cadru mai puțin obișnuit, și anume în vârf de munte. În plus, cei doi au renunțat la relațiile în care se aflau și au recunoscut public legătura amoroasă.

Blondina a mărturisit că adoră faptul că omul de afaceri este mereu atent la ea, cu atât mai mult dimineața, când soțul îi pregătește cafeaua.

„La mine, primul lucru trebuie să fie cafeaua, la prima oră a dimineții. A fost un punct în plus (n.r. – pentru soț), facem cafeaua la ibric, e cea mai bună, și după mai beau un espresso.

Și-o face fiecare în funcție de cum se trezește, ori eu, ori el! Așa am fost de când mă știu. Dorm pentru că trebuie să dorm, mănânc că trebuie să mănânc, totul e pe repede înainte, n-am timp! Mănânc în picioare, mănânc în mașină, dormitul la fel!”, a mărturisit Roxana Nemeș pentru cancan.ro.

citește și...