VIDEO / Cum arăta Horia Brenciu în copilărie. Nu-l recunoști!

17.02.2021, 15:06
VIDEO / Cum arăta Horia Brenciu în copilărie. Nu-l recunoști!
Cum arăta Horia Brenciu în copilărie. Nu-l recunoști!

Horia Brenciu și-a surprins fanii din mediul online cuu o fotografie de arhivă. În imagine, acesta apare așa cum arăta în vremea copilăriei.

Horia Brenciu este greu de recunoscut așa cum arăta pe vremea când era copil. Acesta a scos din albumul cu amintiri o fotografie din acele timpuri,  pe care a postat-o pe contul său de pe o rețea de socializare. De mic aveam un calm imperturbabil. Chiar și pe tricicletă… ?, a notat artistul în dreptul imaginii.

Fanii au reacționat imediat la vederea fotografiei cu Horia Brenciu mic. ”Parcă stăteai la o poveste cu fotograful”, ”Erai drăguț și mic”, ”Ești superb”, ”se spune că la maturitate suntem exact invers decât în copilărie”, ”Adorabil”, ”Stăteai cuminte la pozat”, ”Cuceritor de mic”, ”Simpatic și dulce de mic”, ”redai numai energie pozitivă”, ”Ce drăguț”, ”Ce copil frumos”, ”Ce poză frumoasă”, au comentat internauții la postarea lui Horia Brenciu.

Horia Brenciu formează o familie cu Alice Dumitrescu

Horia Brenciu este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat în urmă cu ceva timp, Alice Dumitres cu povestea cum l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină partener de viață.

”Pe Horia l-am cunoscut în 1995, la TVR. Eram cu fiică-mea (Andreea) și l-am rugat să-i țină o predică (e punctul lui forte) în legătură cu rosul unghiilor. N-a ajutat la nimic, însă ne-a impresionat pe amândouă puterea lui de convingere.  L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relație. Mă uitam la el și nu-mi venea să cred cât de energetic, pozitiv, minunat este. Mă surprind și acum gândind același lucru”, mărturisea Alice Dumitrescu.

citește și...