Cum arată Gabriela Cristea la primele ore ale dimineții. Imaginile spun tot!

07.08.2020, 10:53
Cum arată Gabriela Cristea la primele ore ale dimineții. Imaginile spun tot!
Cum arată Gabriela Cristea la primele ore ale dimineții. Imaginile spun tot!

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea a publicat, pe contul său de pe o rețea de socializare, mai multe fotografii în care apare imediat ce s-a trezit din somn.

Gabriela Cristea este una dintre vedetele di showbiz-ul românesc care se arată în fața fanilor săi așa cum ei. Prezentatoarea de televiziune a postat, pe contul său de Instagram, mai multe imagini în care apare fără pic de machiaj pe față, abia trezită din somn.

”Încă “chioară” de somn, noaptea a fost “prea scurtă”. Bună dimineața și vouă!?”, a notat vedeta în dreptul fotografiilor respective.

Reacțiile internauților

Apariția Gabrielei Cristea a stârnit un val de reacțiii din partea celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

”Ăștia (sau mai exact astea) de pe Instagram sunt învățați (învățate) numai cu poze perfecte, editate, retușate, extra machiate, încât atunci când văd ceva absolut normal, nu mai recunosc a fi parte din realitate. Dar 99% din ei/ele așa arată toată ziua, nu doar de dimineața. Oamenii nu sunt mereu perfecți, scoși din cutie, mai învățați-vă și cu realitatea”, ”Hai, pe bune?!? Astea nu-s poze pentru valoarea ta. Doar ești o vedetă și nu mai ai nici 20 de ani. Sincer, nu ți se potrivesc astfel de răsfățuri”, ”E dulce, mie îmi place”, ”machiajul ne dă o notă mai bună”, ”Pune aceste poze pentru că nu îi e rușine cu fața ei”, ”Femeia naturală e cea mai frumoasă”,

”Ești frumoasă oricum”, ”Chiar și obosită, tot frumoasă ești”, ”Ești minunată și obosită”, ”Dacă este ceva ce admir la tine în mod special (pe lângă toate celelalte lucruri), este faptul că te iubești… Așa cum ești. Și că nu vrei să vinzi iluzii deșarte… toată lumea arată așa când se trezește. Nu suntem dive la primele ore ale dimineții și mai ales fără machiaj, așa că felicitări pentru asumare. Ești frumoasă, atât pe exterior, cât și pe interior”, ”Nu te avantajează aceste fotografii. Nu-și dorește nimeni să te vadă pleoștită, când te poți aranja puțin și ne poți oferi o imagine plăcută celor care te apreciem ca persoană publică. Urmează să te mai pozezi când ești pe toaletă…”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Gabriela Cristea în mediul online.

citește și...