Ce salarii aveau Gabriela Cristea și Mircea Badea pe vremea când lucrau la Tele7ABC

02.08.2020, 10:28
Ce salarii aveau Gabriela Cristea și Mircea Badea pe vremea când lucrau la Tele7ABC
Ce salarii aveau Gabriela Cristea și Mircea Badea pe vremea când lucrau la Tele7ABC

Cu ani în urmă, Gabriela Cristea și Mircea Badea au lucrat la același post de televiziune, Tele7ABC. Cei doi au dezvăluit ce salarii aveau la acea vreme.

La emisiunea ”Sinteza Zilei”, de la postul de televiziune Antena 3, Gabriela Cristea și Mircea Badea și-au amintit de vremurile când lucaru împreună la postul de televiziune Tele7ABC. printre altele, cei doi au vorbit și despre banii pe care îi încasau atunci.

”Nu știu cât aveai tu salariu, dar eu aveam 100 de dolari”, a spus Gabriela Cristea.

”Eu cred că aveam aceeași sută de dolari, ne-o dădea ba la unul, ba la altul, o lună tu, o lună eu”, a completat Mircea Badea.


Ce prime și-au luat cei doi

Gabriela Cristea și Mircea Badea au comentat și pe marginea amenzilor, dar și primelor pe care le-au luat când lucrau la Tele7ABC.

”Câte amenzi ți-ai luat de la…?”, a întrebat Gabriela Cristea.

”Toate”, a răspuns Mircea Badea!

„Dar ți-ai luat și primă?”, a continuat Gabriela Cristea.

„Nu înțeleg conceptul”, a comentat Mircea Badea.

”Ți-ai luat primă cu mine, asta voiam să spun. Cred că am fost singurii! Am luat o primă de la Tatulici! Tatulici care dădea amenzi pe bandă rulantă și am făcut o dată o emisiune cu Mircea nu mai știu despre ce, habar nu am. Rămăsesem în regie, a sunat telefonul și am răspuns eu. Era Mihai Tatulici care m-a întrebat: ”Cine a făcut emisiunea?”. De parcă nu ne văzuse la televizor. Și eu care tremuram în fața lui Tatulici, cu o voce stinsă, am zis: ”Eu și Mircea”. Și el a zis: ”Bine, veniți mâine la mine să vă dau o primă!”. Și mi-a închis telefonul”, a mai spus Gabriela Cristea.

Dezvăluirile lui Mircea Badea despre prima primă

Mircea Badea a vorbit și despre prima primă pe care a luat-o cu teo Trandafir la Antena 1.

„Prima mea primă, de exemplu, la Antena 1, țin minte și acum, a fost când am bătut Pro TV, lucru care nu era foarte greu, nu e greu nici acum de fapt. Cu matinalul, desigur. M-am dus cu Teo la management. Și am zis: am bătut Pro TV. Da, bravo, felicitări! Da, da, bine, lasă felicitările. După negocieri crâncene, în sensul asta nu se poate, aia nu merge, nu se poate, nu merge, am obținut cheia de la WC-ul premianților, care era încuiat, adică nu se ducea oricine. Era cheia la poartă. Și am fost și noi trecuți pe lista scurtă”, a povestit prezentatorul TV.

citește și...