VIDEO / Cum arată Carmen Brumă fără machiaj. Reacțiile celor care au văzut-o

03.08.2020, 12:48
VIDEO / Cum arată Carmen Brumă fără machiaj. Reacțiile celor care au văzut-o
VIDEO / Cum arată Carmen Brumă fără machiaj. Reacțiile celor care au văzut-o

Carmen Brumă s-a afișat fără pic de machiaj în fața fanilor săi de pe rețelele de socializare. Aceștia au reacționat imediat ce au văzut-o.

Când nu oferă sfaturi pentru o alimentație sănătoasă și când nu filmează diverse exerciții fizice, Carmen Brumă face și tutoriale de make-up. Într-un astfel de tutorial și-a arătat Carmen Brumă chipul fără pic de machiaj.

Deși diferențele dintre cum arată când este machiată și cum este atunci când renunță la fard sunt evidente, fanii vedetei au remarcat faptul că aceasta arată foarte bine și sută la sută naturală.

”Frumoasă ești și vei rămâne”, ”Ești superbă”, ”Lasă că ești frumoasă”, au complimentat-o unii dintre internauți.

Au existat însă și cârcotași care i-au spus:

”Cam începe să-i cadă fața”.

 

View this post on Instagram

 

Bonus: Cum le fac sa para mai mari ?Music: Wander Musician: @iksonmusic

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial) on

De ce iese Carmen Brumă rujată la alergat

Carmen Brumă a dezvăluit de curând de ce anume folosește gloss și ruj chiar și atunci când iese la alergat.

”Îmi aplic de fiecare dată când ies din casă gloss de buze cu protecție SPF 30, strugurel, ruj, care să acționeze ca o peliculă de protecție. Nu e un gest de cochetărie feminină, ci unul de prevenție împotriva cancerului de piele.

Atunci când alerg adaug pe buze, peste glosul cu protecție, un strat de ruj mat, rezistent la apă, pentru că din cauza traspiratiei un singur strat se duce repede de pe buze”, a explicat Carmen Brumă.

Carmen Brumă a explicat și care sunt trucurile sale pentru a se îngriji chiar și pe timp de vară.

”Eu cred că vara este anotimpul în care pielea și părul au cel mai mult de suferit din cauza condițiilor meteorologice și de aceea ritualurile de îngrijire ar trebui îmbogățite cu câteva etape. Am făcut multe greșeli de-a lungul anilor, iar acum la aproape 40 de ani am ajuns, în urma experienței acumulate, la o rutină care mă ajută să încetinesc, măcar un pic, ritmul îmbătrânirii și să-mi mențin sănătatea”, a spus ea.

citește și...