Cum arată fiica de 13 ani a actriței Angelina Jolie. Adolescenta a fost surprinsă pe străzile din Los Angeles

18.02.2022, 12:56

Fiica de 13 ani a Angelinei Jolie și Brad Pitt, Vivienne, seamănă izbitor cu mama ei. Tânăra a fost surprinsă recent de paparazzi. Adolescenta a fost văzută recent pe stăzile din Los Angeles, iar fanii vedetei au fost uimiți de asemănarea dintre ea și celebra actriță.

Vivienne a atras atenția presei prin asemănarea izbitoare cu mama ei. Deși sora ei mai mare, Shiloh, este cea care a fost în centrul atenției și mulți susțin că are cea mai mare asemănare cu părinții ei, există noi dovezi că Vivienne seamănă izbitor cu mama și cu tatăl ei, potrivit presei americane.

Deși pentru mulți Shiloh Jolie-Pitt este cea care seamănă cel mai mult cu părinții ei, Angelina Jolie și Brad Pitt, noi fotografii dezvăluie asemănarea extraordinară dintre Vivienne Jolie-Pitt și mama ei, Angelina Jolie.

Vivienne Jolie-Pitt, identică cu Angelina Jolie

Angelina și-a început cariera la o vârstă foarte fragedă și tocmai în fotografiile ei din adolescență  fanii au început să observe marea asemănare fiica ei cea mică.

Vivienne este a doua fiică biologică a Angelinei alături de actorul Brad Pitt, s-a născut pe 12 iulie 2008 și are un frate geamăn pe nume Knox. Asemănarea dintre mamă și fiică este și mai accentuată atunci când Angelina poartă părul mult mai deschis.

 

Vivienne adoptă stilul vestimentar al surorii ei

În urmă cu câteva zile, Vivienne și Angelina au fost văzute la cumpărături împreună, fanii susțin că micuța a adoptat stilul surorii ei Shiloh, ba chiar se spune că ar fi confuzi.

Vivienne purta blugi rupți și un tricou gri lejer, care o făcea să arate identică cu sora ei. Și, odată cu folosirea măștii, marea asemănare a fetiței cu sora ei și mama ei a devenit și mai evidentă.

Vă reamintim, Angelina Jolie și Brad Pitt sunt în curs de judecată pentru custodia copiilor. Cinci moștenitori minori ai cuplului locuiesc acum cu mama lor, dar tatăl are dreptul să-i viziteze. Angelina vrea să-și priveze fostul soț de această oportunitate.

citește și...