FOTO | Angelina Jolie s-a lăsat fotografiată nud la 44 de ani!

08.11.2019, 14:12
FOTO | Angelina Jolie s-a lăsat fotografiată nud la 44 de ani!
Angelina Jolie s-a lăsat fotografiată nud la 44 de ani

Angelina Jolie s-a lăsat fotografiată nud la 44 de ani, într-un pictorial extrem de senzual pentru numărul de decembrie al revistei Harper’s Bazaar. 

Faimoasa actriță americană a fost protagonista unei ședinte foto aparte și a oferit un interviu emoționant revistei de peste Ocean. 

Angelina Jolie s-a lăsat fotografiată nud la 44 de ani

„Câteodată suferi, pentru că îi vezi pe cei dragi cum suferă, iar tu nu poți să fii liberă și deschisă așa cum dorește sufletul tău”, a spus actrița. 

La numai o lună de la imaginile provocatoare apărute în paginile revistei Madame Figaro, unde actrița a pozat goală în cadă, noi fotografii, de această dată, mult mai îndrăznețe, stârnesc admirația fanilor. Vedeta apare complet dezbrăcată, acoperită cu un voal transparent.

Angelina a dezvăluit în interviu că are o fire neîmblânzită și că visul ei este de a locui peste hotare, lucru pe care nu-l poate face deoarece Brad Pitt, de care s-a despărțit în anul 2016, nu îi lasă pe copiii lor să părăsească Los Angeles.

„Copiii mei au trecut prin multe. Eu învăț din puterea lor. Ca părinți, e bine să îi încurajăm pe copii să fie deschiși la experiențe și să se iubească așa cum sunt. Mi-aș dori să locuiesc peste hotare și voi face asta după ce copiii mei vor avea 18 ani. Deocamdată, trebuie să stau unde tatăl lor alege să locuiască”, a spus Jolie. 

Angelina Jolie și Brad Pitt și-au anunțat despărțirea în toamna lui 2016, iar până în prezent nu au reușit să ajungă la un comun acord în ceea ce privește divorțul și împărțirea custodiei celor șase copii pe care îi au împreună.

citește și...