Angelina Jolie, furioasă pe noua relație a lui Brad Pitt! Reacția furibundă a actriței la adresa fostului soț

09.09.2020, 15:00
Angelina Jolie, furioasă pe noua relație a lui Brad Pitt! Reacția furibundă a actriței la adresa fostului soț
Angelina Jolie, furioasă pe noua relație a lui Brad Pitt! Reacția furibundă a actriței la adresa fostului soț/ foto: profimedia

Angelina Jolie nu mai are liniște de când a aflat că fostul ei soț, Brad Pitt, are o iubită! Actrița a luat foc după ce Brad Pitt a dus-o pe actuala lui parteneră la castelul Miraval din Franța, acolo unde au făcut ei nunta în urmă cu mulți ani.

Angelina Jolie, replici acide la adresa noii relații a lui Brad Pitt

Brad Pitt se iubește cu modelul german Nicole Poturalski, care este cu 30 de ani mai tânăr decât el. În vreme ce actorul se bucură de relație, fosta lui soție tună și fulgeră. Angelina Jolie a fost deranjată de faptul că Brad Pitt a dus-o pe Nicole chiar în locul nunții lor. Mai mult de atât, Nicole Poturalski este măritată.

‘Angie este furioasă și complet uluită că Brad a putut coborî la un nivel atât de jos. Ea spera că lucrurile se vor calma după o vară grea, cu lupte în tribunal, dar acum totul este pierdut’, a mai spus sursa. Angelina este deranjată de faptul că fostul ei soț se afișează atât de public cu noua lui parteneră, în loc să-și mențină viața amoroasă privată.

‘Faptul că a dus-o în locul în care s-au căsătorit este total lipsit de tact și nepotrivit. Toată această situație va face ca lucrurile să devină tot mai greu de rezovat între ei… au ajuns într-un punct pe care nimeni nu și-l imagina posibil. La rândul său, Brad consideră că ea i-a făcut viața un iad în ultimii ani, blocându-i cererile de bază și toate eforturile de a fi corect și cordial’, a declarat o sursă apropiată Angelinei Jolie, potrivit The Mirror.

Au divorțat în 2016

Angelina Jolie și Brad Pitt au divorțat în 2016, după o relație de 11 ani. Ei au împreună şase copii, trei naturali şi trei adoptaţi. Actrița a fost cea care a depus actele de divorț, Brad Pitt a recunoscut că după despărțire a petrecut 18 luni la un program de dezacoolizare.

“Ajunsesem într-un punct critic, aşa că am renunţat la băut”. Despre zvonurile că ar fi fost beat la bordul unui avion şi ar fi fost chiar violent cu unul dintre copii, Brad s-a rezumat la a spune doar că “aveam probleme de familie. Să spunem asta”, conform harpersbazaar.com.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

hey there?? #hello . . . #nicolepoturalski #model #photoshoot #fashion #ootd #fashionista

O postare distribuită de Nicole_Poturalski (@nicole_poturalski) pe

citește și...