Cum arată Diana Dumitrescu fără machiaj. ”O pauză pentru sufletul meu, ca să-mi reamintesc mie cine sunt cu adevărat” 

10.01.2022, 17:02

Diana Dumitrescu (38 de ani) a publicat în mediul online o fotografie fără machiaj. Vedeta a adăugat un mesaj emotionant la fotografia pe care a postat-o. ”O pauză pentru sufletul meu, ca să-mi reamintesc mie cine sunt cu adevărat” , spune vedeta. Cum arată Diana Dumitrescu fără strop de machiaj.

Diana Dumitrescu este una dintre vedetele care a decis să posteze o fotografie fară machiaj pe rețelele de socialiazare.

Vedeta a decis să le arate fanilor ei cum se vede fața ei fără strop de machiaj și fără filtre de la apropiere. Artista a explicat că a decis să se fotografieze nemachiată pentru a se cunoaște cu adevărat.

Diana Dumitrescu: ”O pauză pentru sufletul meu, ca să-mi reamintesc mie cine sunt cu adevărat”

„Fără machiaj. Fără filtre, Fără lac de unghii. Păr curat. O pauză pentru sufletul meu, ca să-mi reamintesc mie cine sunt cu adevărat și să-mi găsesc încrederea care e în interiorul meu, fără lucruri artificiale, și sunt vrednică așa. Merit să fiu iubită chiar așa.”, a fost mesajul pe care Diana Dumitrescu l-a scris în mediul virtual.

Diana Dumitrescu a rămas cu mai multe kilograme în plus, după ce a devenit mamă. Actrița tine o dietă de la începutul anului. Diana Dumitrescu a dezvăluit cum a reușit să slăbească 8 kilograme.

Cum a slăbit Diana Dumitrescu 8 kilograme

Diana Dumitrescu a povestit cum a reușit să slăbească 8 kilograme și să aibă o siluetă de invidiat. Artista s-a îngrășat 17 kilograme pe parcursul sarcinii. Diana a devenit pentru prima oară mamă de băiat în 2019, moment în care vedeta a decis să se retragă din viața publică.

Actrița a apelat la un specialist în nutriție pentru a o ajuta să înceapă un stil de viață sănătos. Apeland la nutritionist, vedeta a învățat să mănânce corect, astfel că a reușit să dea jos kilogramele în plus.

Diana Dumitrescu: ”Am slăbit aproape 8 kilograme cu ajutorul unui nutriționist”

„Am slăbit aproape 8 kilograme cu ajutorul unui nutriționist, care m-a învățat cum să mănânc corect ca să slăbesc și să mă mențin în același timp. Nutriționistul cu care am lucrat folosește o aplicație care te ajută să știi exact gramajele pe care trebuie să le mănânci, câte calorii ai voie. (…) Deși am terminat, practic, de slăbit, folosesc în continuare această aplicație pentru că îți oferă și idei de rețete sănătoase, îți spune, în funcție de produsele pe care le găsești în supermarketuri, câte calorii are fiecare, ca să poți să te orientezi ce și cât să mănânci”, le-a spus Diana Dumitrescu fanilor săi.

 

citește și...