Cu ce s-a confruntat Diana Dumitrescu după ce a devenit mămică. ”Am cedat nervos, eram epuizată”

06.10.2021, 15:50
Cu ce s-a confruntat Diana Dumitrescu după ce a devenit mămică. ”Am cedat nervos, eram epuizată”
Cu ce s-a confruntat Diana Dumitrescu după ce a devenit mămică. ”Am cedat nervos, eram epuizată”

Diana Dumitrescu, în vârstă de 38 de ani, a fost prezentă la o emisiune de televiziune, unde, printre altele, a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat după ce a devenit mămică, în urmă cu doi ani, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Carol. ”Am cedat nervos, eram epuizată”, a mărturisit Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu este mămica unui băiețel. Diana Dumitrescu a fost mireasă pentru a doua oară în luna septembrie a anului 2018. Vedeta s-a căsătorit în secret cu alesul inimii ei, Alin Boroi. Diana Dumitrescu a mai fost măritată cu producătorul Ducu Ion.

La emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, Diana Dumitrescu a făcut mărturisiri despre perioada dificilă prin care a trecut după ce a devenit mămică. Aceasta are un băiețel care se numește Carol.

Cu ce s-a confruntat Diana Dumitrescu după ce a devenit mămică. ”Credeam că nu sunt o mamă bună”

Diana Dumitrescu a explicat că s-a luptat cu kilogramele în plus acumulate pe timpul sarcinii. „Am plecat cu 61 kg și am ajuns la 78. Nu e ușor deloc. Am avut momente de frustare când mă uitam în oglindă. Am avut probleme cu tiroida, pe care mi le-am reglat. Așa am reușit să slăbesc. Am găsit greu echilibru, cam într-un an de zile. În ultima vacanță am plecat toți trei, după care am chemat și bona. Soțul meu, de când aveam 78 de kilograme, mereu mi-a spus că sunt cea mai frumoasă, că mă iubește. Ajunsesem să nu-mi pese cum arăt, doar pentru că el îmi spunea vorbele potrivite”, a afirmat vedeta, potrivit click.ro.

De asemenea, Diana Dumitrescu a dezvăluit că a avut probleme cu alăptatul. „Am avut probleme cu alăptatul, nu am putut să alăptez decât două luni. Am avut și furia laptelui. E o durere cruntă. Unele ajung la operație. Am pus varză, am făcut băi calde. Am cedat nervos, eram epuizată. Credeam că nu sunt o mamă bună. Depresie post natală nu am făcut. Noroc cu mama, că m-a ajutat cu copilul. Eu de la femeie independentă, am trecut la o femeie închisă în casă, cu un copil. Dar un copil te împlinește ca femeie cu toate bolile, enterocolitele și colici și tot. Dacă voi mai face un copil vreau să-l țin mai lipit de mine. La primul copil e cel mai greu”, a adăugat aceasta.

citește și...