FOTO / Diana Dumitrescu a slăbit. Cum arată vedeta în prezent

03.11.2021, 10:22
FOTO / Diana Dumitrescu a slăbit. Cum arată vedeta în prezent
FOTO / Diana Dumitrescu a slăbit. Cum arată vedete în prezent

Diana Dumitrescu, în vârstă de 38 de ani,  a  slăbit în ultima perioadă de timp. Actrița le-a explicat prietenilor săi virtuali cum a reușit să scape de kilogramele nedorite și cum a ajuns la silueta pe care și-o dorea.  Internauții au reacționat la ultimele fotografii postate de Diana Dumitrescu în mediul online.

În ultima perioadă de timp, Diana Dumitrescu a slăbit opt kilograme.

Vedeta le-a mărturisit celor care o urmăresc pe rețelele de socializare cum a reușit să ajungă la forma fizică pe care și-o dorea.

Diana Dumitrescu a slăbit. ”M-a învățat cum să mănânc corect ca să slăbesc și să mă mențin în același timp”

Diana Dumitrescu a explicat că a apelat la ajutorul unui nutriționist.

„Am slăbit aproape 8 kilograme cu ajutorul unui nuriționist, care m-a învățat cum să mănânc corect ca să slăbesc și să mă mențin în același timp. Nutriționista cu care am lucrat folosește o aplicație care te ajută să știi exact gramajele pe care trebuie să le mănânci, câte calorii ai voie. (…) deși am terminat, practic, de slăbit, folosesc în continuare această aplicație pentru că îți oferă și idei de rețete sănătoase, îți spune, în funcție de produsele pe care le găsești în supermarketuri, câte calorii are fiecare, ca să poți să te orientezi ce și cât să mănânci”, a spus vedeta, citată de spynews.ro.

Diana Dumitrescu a slăbit. Cum au reacționat fanii când au văzut-o

Imaginile pe care Diana Dumitrescu le-a postat în ultima vreme în mediul online au atras imediat atenția internauților.

”Superbă. Mai slăbești mult?”, ”Diana,oricum ești superbă. Mereu mi-ai fost pe plac❤️”, ”Mai verifica si tu frigiderul ca ai cam slabit si nu iti sta bine”, ”Îți stă foarte bine”, ”Ce corp…”, i-au scris aceștia Dianei Dumitrescu.

Diana Dumitrescu e căsătorită și are un băiețel

Diana Dumitrescu este mămica unui băiețel. Diana Dumitrescu a fost mireasă pentru a doua oară în luna septembrie a anului 2018. Vedeta s-a căsătorit în secret cu alesul inimii ei, Alin Boroi. Diana Dumitrescu a mai fost măritată cu producătorul Ducu Ion. La emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, Diana Dumitrescu a făcut mărturisiri despre perioada dificilă prin care a trecut după ce a devenit mămică. Aceasta are un băiețel care se numește Carol.

Diana Dumitrescu a explicat că s-a luptat cu kilogramele în plus acumulate pe timpul sarcinii. „Am plecat cu 61 kg și am ajuns la 78. Nu e ușor deloc. Am avut momente de frustare când mă uitam în oglindă. Am avut probleme cu tiroida, pe care mi le-am reglat. Așa am reușit să slăbesc. Am găsit greu echilibru, cam într-un an de zile. În ultima vacanță am plecat toți trei, după care am chemat și bona. Soțul meu, de când aveam 78 de kilograme, mereu mi-a spus că sunt cea mai frumoasă, că mă iubește. Ajunsesem să nu-mi pese cum arăt, doar pentru că el îmi spunea vorbele potrivite”, a afirmat vedeta.

citește și...