Cum arăta chef Sorin Bontea în tinerețe. ”Doar părul grizonat vă arată vârsta”

10.02.2021, 14:45
Cum arăta chef Sorin Bontea în tinerețe. ”Doar părul grizonat vă arată vârsta”
Cum arăta chef Sorin Bontea în tinerețe. ”Doar părul grizonat vă arată vârsta”

Chef Sorin Bontea și-a surprins fanii cu o fotografie din tinerețe. Postarea celebrului bucătar a stârnit imediat interesul celor care îl urmăresc în mediul online.

Azi mergem pe tinerețe”, a scris chef Sorin Bontea în dreptul fotografiei din tinerețe. Postarea acestuia a adunat peste 50.000 de aprecieri din partea fanilor.

”Sincer, nu v-ați schimbat prea mult. Doar părul grizonat vă arată vârsta”, ”Frumușel ai mai fost”, ”Foarte frumos când era tânăr, dar acum și mai frumos”, ”Indiferent de trecerea timpului tu rămâi în continuare, tânăr și dinamic”, ”Drăguț și tânăr și acum!!!”, ”Au trecut ani și tot frumos ați rămas”, ”Ai îmbătrânit frumos, bravo”, ”Tot așa ați rămas”, i-au transmis internauții lui chef Sorin Bontea.

Chef Sorin Bontea este familist convins

Chef Sorin Bontea a făcut, într-un interviu, dezvăluiri și despre soția sa, împreună cu care are doi copii.

”Soția mea spune că mă pricep foarte bine la cuvinte, așa am cucerit-o. Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994.Am văzut-o prima oară la o petrecere și apoi am început să o curtez. La prima întâlnire i-am dus trandafiri roșii și de atunci astea sunt florile pe care i le ofer de fiecare dată, indiferent de ocazie. Pentru noi au o semnificație aparte. Vă dați seama că i-am și gătit, era felul prin care simțeam că pot să o impresionez. I-am făcut friptură, papanași, sufleu de mere… Știu că acum nu sună deloc interesant, dar atunci nici nu încăpea vorbă de fructe de mare, foie gras… Nici nu știam ce sunt astea”, a mai afirmat el.

Juratul de la emisiunea ”Chefi la cuțite”  a mărturisit că nu își dorește ca cei doi copii ai săi să-i calce pe urme în ceea ce privește cariera.

”În primul rând, nu aş vrea pentru că este o meserie grea şi nu întotdeauna e încununată cu succes. Adică sunt foarte mulţi bucătari, nu toţi au avut norocul meu. Este o muncă grea şi cere foarte multe sacrificii. Eu nu ştiam ce e ăla Revelion, ce e ăla Paşte, ce e ăla Crăciun, vacanţe… Când lumea se distra, eu eram la muncă. Eu am stat foarte mult timp departe de familie din cauza meseriei, ceea ce nu e tocmai plăcut. Sunt momente în care preferi să fii acasă. Şi când sunt sărbătorile te întrebi: Merită? Unii consideră că merită, eu am considerat că merită, alţii că nu… Dacă ei au stat acasă de sărbători fără tată, de ce trebuie să facă şi ei la fel dacă pot să facă altceva?”, a spus el.

citește și...