Cum arată casa cumpărată de Dana Rogoz în Transilvania. ”E foarte mult de lucru la ea”

14.07.2020, 09:07
Cum arată casa cumpărată de Dana Rogoz în Transilvania. ”E foarte mult de lucru la ea”
Cum arată casa cumpărată de Dana Rogoz în Transilvania. ”E foarte mult de lucru la ea”

Dana Rogoz le-a arătat fanilor săi cum este proprietatea pe care ea și partenerul său de viață și-au făcut-o cadou cu ocazia aniversării a opt ani de mariaj.

Dana Rogoz a devenit mămică pentru a doua oară în luna aprilie a acestui an. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Lia Elena. Dana Rogoz mai are un băiețel, Vlad, din mariajul cu regizorul Radu Dragomir.  Dana Rogoz și Radu Dragomir au aniversat zilșele trecute opt ani de mariaj. Actrița a dezvăluit că ea și partenerul ei de viață și-au făcut cadou o casă în Transilvania, în satul Viscri, zona peeferată și de prințul Charles al Martii Britanii.

Pe contul său de socializare, Dana Rogoz și-a prezentat casa din Viscri.

”Aceasta e căsuța noastră, pe care am cumpărat-o de curând. Ne doream de mult timp să facem o astfel de investiție. Ani de zile am căutat prin satele din Transilvania o căsuță pentru noi. Și cred că pandemia, cu toată perioadă de lockdown, ne-a încurajat și mai tare să facem acest pas.

După cum vedeți, e foarte mult de lucru la ea. Trebuie consolidată, trebuie restaurată, așa că mă aștept ca renovarea să dureze câțiva ani. Dar momentan ne e foarte bine și stând în rulotă în curtea ei, făcându-ne planuri de cum va fi, într-o zi.

În a 194-a zi din an am făcut o lungă plimbare prin sat – eu cu Lia în cărucior, Radu cu Vlad în biciroaba – să ne cunoaștem mai bine vecinii. @ Viscri”, a povestit vedeta în mediul online.

Cum decurge viața familiei acolo

Dana Rogoz a explicat și cum își petrece timpul familia ei la Viscri.

”E foarte frumos acest nou început. Cumpărăm pâine caldă de la casa de lângă biserică, legume și fructe de la dubițele care trec zilnic prin sat și care își anunță marfa prin difuzoare, aflăm de la vecini povestea casei noastre și poveștile lor de viață, dormim în continuare în rulotă spre mirarea multora de aici, ne împrietenim cu câinii satului, pe care Vlad îi hrănește cu tot ce găsește prin frigiderul nostru, ne sună toți prietenii de la București și ne facem planuri de cum vom petrece verile împreună la Viscri. #Viscri #început #acasainsat”, a mai spus vedeta.

 

 

citește și...