Cum arată bărbatul ideal pentru Tania Budi. Vedeta a explicat în amănunt

31.08.2020, 14:37
Cum arată bărbatul ideal pentru Tania Budi. Vedeta a explicat în amănunt
Cum arată bărbatul ideal pentru Tania Budi. Vedeta a explicat în amănunt

Fosta vedetă de televiziune Tania Budi, în vârstă de 52 de ani, știe exact cum trebuie să fie bărbatul care vrea să fie alături de ea.

Tania Budi a fost prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, prezentată de Adela Popescu și Cove la proi TV. Vedeta a fost întrebată de cei doi moderatori dacă se mai îndrăgostește și acum ca în adolescență.

”Emoțional sunt la 17 ani. Nu (n.r. nu se îndrăgostește ca la 17 ani), pentru că la vârsta aia… Da, am același entuziasm, numai că nu mă mai ține așa mult, mă prin destul de repede care sunt punctele comune, pentru că în asta constă chimia cred, în punctele comune. Se spune de multe ori că trebuie să fii diferit sau că ești atras de polul opus. Nu este adevărat. Cu cât suntem la fel, cu cât avem valori mai apropiate, cu cât gândim în același sens, pasiuni comune, cu atât suntem atrași de oamenii care sunt pe lungime de undă cu noi.

Nu mă dezamăgește nimic, pentru că nu apucă să mă dezamăgească. Ai alți ochi după atâția ani și vezi că nu împărtășește aceleași valori cu tine sau poate caracterul lui nu este la nivelul pe care ți-l dorești. Astea le vezi mult mai repede. De aia entuziasmul ține mai puțin!”, a declarat vedeta.

Ce îi place și ce nu la un bărbat

Tania Budi a vorbit și despre calitățile pe care ar trebui să le aibă un bărbat ca să-i fie pe plac.

”Cred că sufletul contează cel mai mult. Nici esteticul nu e atât de important, e important, dar în momentul în care întâlnești pe cineva care poate nu e vreun frumos și începi să vezi că lucrurile în comun, comunicarea și energia sunt unde trebuie, nu mai contează…

…Vulgaritatea nu-mi place și orice gest făcut de genul vorbit tare la telefon… E o anumită lipsă de bună creștere care se vede din felul în care ții furculița. E foarte simplu de văzut. Dacă vorbește și tare și… sunt gesturi grobiene care îți atrag atenția. Spun foarte mult despre educație. Nici eu nu sunt de acord cu părerea celorlați, nu țin cont deloc de ea, numai că îmi place să cred că sunt un om civilizat, care are o conduită totuși mai fină, mai classy.

Eu cred că oamenii cu cât sunt mai puternici cu atât iartă mai mult. Iert orice, în schimb n-aș trece peste recidivă. Când recidivează într-o greșeală, deja nu mai e o întâmplare și atunci n-are sens”, a explicat fosta vedetă de televiziune.

citește și...