Cum arată Andreea Bălan în lenjerie intimă. Artista a făcut senzație pe Instagram

03.11.2021, 19:10
Cum arată Andreea Bălan în lenjerie intimă. Artista a făcut senzație pe Instagram

Andreea Bălan s-a afișat în lenjerie intimă pe rețelele de socializare. Artista s-a răsfățat la spa și a transmis un mesaj motivațional. Blondina spune că este important ca fiecare femeie să se simtă bine în pielea ei. “Îmi place mult să fac masaj și să dansez, iar corpul meu este așa cum îmi doresc și mă iubesc așa cum sunt”.

Artista a avut mereu o siluetă de invidiat.

“O parte din a te iubi pe tine reprezintă și momentele în care ai grijă de corpul tău prin mișcare, sală, dans, masaje, tratamente, spa etc. Avem grijă de suflet, dar trebuie să avem grijă și de corp și să ne iubim corpul așa cum este. Cu cât ne simțim mai bine în pielea noastra, cu atât vom arăta mai bine, vom străluci, iar corpul va răspunde și se va modela conform antrenamentelor de la sală și în funcție de tratamentele de înfrumusețare. Îmi place mult să fac masaj și să dansez, iar corpul meu este așa cum îmi doresc și mă iubesc așa cum sunt. Echilibrăm mintea și corpul în tandem”, a scris cântăreața în dreptul imaginii.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară

“Minunată! Ce abdomen frumos și lucrat!”; “Ai un corp de invidiat, Andreea! Se vede tot efortul pe care îl depui”; “O femeie puternică, luptătoare, care a trecut prin multe încercări cu fruntea sus”; “Adevărat ce spui, ești superbă”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Fotografia a strâns peste 18.000 de like-uri.

Andreea Bălan declara, înainte de pandemie, că nu face sport, ci se menține prin mult dans.

„Nu mănânc multe dulciuri și, în general, mănânc de două ori pe zi, un singur fel. Nu mănânc multă pâine, nu mănânc prăjeli și atunci pot să îmi permit o dată la 2-3 zile să mănânc o amandină”.

George Burcea,  despre divorț

La un an de zile de când George Burcea (33 de ani) și Andreea Bălan (37 de ani) au decis să își spună adio și să pornească pe drumuri separate, fostul soț al artistei a vorbit despre motivele care au dus la despărțire.

În cadrul emisiunii online „În Oglindă’, prezentată de Mihai Ghiță, actorul a vorbit despre căsnicia cu Andreea Bălan și ce a învățat, în urma divorțului.

George Burcea spune că informațiile ajunse în presă au fost distorsionate, adevărul fiind cu totul altul. Birocrația a fost unul dintre motivele pentru care divorțul a fost unul de durată.

„În ceea ce privește divorțul, procesul a durat așa de mult pentru că Buftea e foarte departe de București, iar informațiile ajung acolo distorsionate, aș putea spune că așa mult prea prea distorsionate față de adevăr”, a precizat George Burcea.

Viviana Sposub, despre relația pe care o are cu Andreea Bălan: Este destul de dificil, recunosc

Viviana Sposub a vorbit, marți, despre scandalul apărut în presă, legat de fotografiile postate de aceasta pe rețelele de socializare. Artista Andreea Bălan a acuzat-o pe concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” că le-a postat pe internet pe fetițele sale, fără acordul ei. Viviana Sposub s-a hotărât pentru prima dată să vorbească atât despre relația cu fiicele iubitului său, George Burcea, cât și despre cum a fost afectată de controversele apărute.

Viviana Sposub a evitat până acum să vorbească despre relația pe care o are cu Andreea Bălan și acuzațiile pe care artista i le aduce.

„Am ales și o întrebare mai sensibilă, pentru că se tot perindă astfel de curiozități în această secțiune. Este destul de dificil, recunosc… Nu o să mă mai ascund după deget. Nu voi intra în detalii deocamdată, dar tot ce pot să zic este că relația dintre mine și George este una foarte puternică, indestructibilă și consider că merită orice sacrificiu. Nu știam că viața mea va fi așa, dar acesta e farmecul. Te îndrăgostești atunci când te aștepți mai puțin și de o persoană la care nu te-ai fi gândit. În final contează să fii fericit”, a spus iubita lui George Burcea.

citește și...