Cum a trecut Diana Matei peste perioada de pandemie. ” Am prioritizat niște lucruri”

28.05.2021, 13:01
Cum a trecut Diana Matei peste perioada de pandemie. ” Am prioritizat niște lucruri”
Cum a trecut Diana Matei peste perioada de pandemie. ” Am prioritizat niște lucruri”

Cântăreața Diana Matei a explicat cum a trecut peste perioada de pandemie de coronavirus.

Diana Matei a afirmat că în perioada de pandemie de coronavirus a învățat foarte multe lucruri și a avut timp să-și stabilească mai bine prioritățile. ”Ieri chiar vorbeam cu cineva și spuneam că s-ar putea că această pandemie să fie cel mai bun lucru. Am prioritizat niște lucruri, am văzut de aproape ce se întâmplă și cum ar trebui să ne coordonăm viața profesională cu cea personală în așa fel încât să observ ce se întâmplă cu membrii familiei mele, iar pe plan profesional cred că am învățat să fiu mai chibzuită”, a declarat Diana Matei, potrivit spynews.ro.

”S-ar putea să-mi fi rearanjat prioritățiile, să mă ancorez mai mult în realitate, să prețuiesc mult mai mult tot ce mi se întâmplă, să trăiesc efectiv ancorat în ceea ce se întâmplă, acum, astăzi, aici”, a adăugat ea.

Diana Matei, despre relația cu soțul ei, Marian Cleante

Diana Matei formează un cuplu cu Marian Cleante, atât pe scenă, cât și în viața personală, de foarte mulți ani. La emisiunea ”Cea mai tare din parcare”, de la postul de televiziune Antena Stars, Diana Marei a scos la iveală detalii mai puțin cunoscute din relația cu partenerul ei de viață.

”Noi avem o relație de complementaritate în multe situații pentru că așa e și firesc să fie. El mă lasă pe mine să iau decizii financiare pentru că în general femeia se ocupă de finanțe și cumva cred că-și dorește și să mă vadă fericită și mulțumită adică el tot îmi bagă fel de fel de mașini pe gât dar eu îi zic că nu, că eu vreau mașina aia”, a declarat Diana Matei.

Artista a mărturisit că și în mariajul lor sunt discuții. „Dacă vorbim de lucruri profesionale, să știi că nu știm deloc să comunicăm. Acolo ne aprindem că făcând amândoi aceeași profesie, lucrurile nu sunt așa ușoare. Probleme au fost și au fost multe și nu ușoare. Nu cred că vreodată s-a pus problema cu adevărat să punem punct relației noastre. Pot să spun că sunt o femeie destul de vulcanică și el este o fire temperamentală și mai arunc câte o vorbă în vânt și spun gata, stop, nu mai pot, dar asta est pe moment. Există probleme, discuții, certuri de-a lungul anilor. Oamenii care se iubesc se mai ciocnesc”, a adăugat vedeta.

citește și...