Cum a trecut Analia Selis peste divorț. ”Eram atât de îndurerată, încât simțeam că ființa mea e moartă”

14.03.2021, 12:03
Cum a trecut Analia Selis peste divorț. ”Eram atât de îndurerată, încât simțeam că ființa mea e moartă”
Cum a trecut Analia Selis peste divorț. ”Eram atât de îndurerată, încât simțeam că ființa mea e moartă”

Cântăreața Analia Selis a vorbit despre perioada dificilă prin care a trecut după separarea de cel care i-a fost soț.

Analia Selis a acordat un interviu pentru life.ro în care a făcut declarații despre separarea de partenerul ei de viață. Răzvan. ”Povestea mea cu Răzvan e cam așa: e un om pe care l-am iubit extrem de mult, am venit aici pentru el, dar viața te duce pe un drum nebănuit. Iar într-o relație încerci să te modelezi și să fii alături de el. Faci compromisuri pentru a fi cu acel om, iar asta te schimbă. Doar că uneori această schimbare te face să te pierzi. Acolo apare problema. Cred că și Răzvan, și eu ne-am schimbat atât de mult încât ne-am pierdut. El și-a dorit să fie altcineva decât era, iar eu nu am acceptat, Eu voiam să fiu altcineva decât își dorește el, iar din această presiune relația a cedat și nu am mai putut fi împreună”, a spus artista.

”A fost greu la început, pentru că la această despărțire nimeni nu se aștepta. Iar eu nu eram bine, chiar dacă am fost tot timpul ăsta destul de inteligentă sau lucidă încât să nu mă las de tot pierdută în durere. Eram însă atât de îndurerată, încât simțeam că ființa mea e moartă. Apoi a început vindecarea și ființa mea a înflorit, a renăscut. Mama s-a mutat cu mine și m-a ajutat enorm cu copiii, iar asta mi-a dat voie să trăiesc o perioadă de vindecare, în care m-am îndepărtat de toată lumea. Din fericire toate s-au întâmplat în vreme de carantină, ceea ce a fost fantastic, pentru că asta mi-a dat liniștea de care aveam nevoie pentru a mă regăsi. Când decizi să nu te mai ascunzi, să nu mai acoperi, să eviți durerea, atunci te regăsești. Am vorbit cu prietenii mei, le-am explicat că am nevoie de liniște, că nu vreau să vorbesc, nu vreau să știu nimic despre Răzvan, lui i-am spus să dispară fiindcă aveam nevoie să mi-l smulg din viață, din suflet, din corp. Iar tot acest proces a durat vreo 6 luni, când eu nu am făcut altceva decât să stau acasă, cu copiii. Dar de la un moment dat, prin aprilie 2020, am început să mă trezesc cu poftă de viață”, a completat Analia Selis.

Cine este Analia Selis

Analia Selis este originară din Argentina. După ce a plecat din Argentina, a ajuns în SUA, acolo a apărut în drumul ei apreciatul violoncelist român Răzvan Suma, motiv pentru care în anul 2003 s-a mutat în România. Acesta i-a devenit soț și au împreună doi copii: un băiețel pe nume Tiago și o fetiță pe nume Noa. Analia Selis a anunța tanul trecut că a divorțat de Răzvan Suma.

Analia Selis a reprezentat Argentina la Festivalul Cerbul de Aur 2004 și a reușit să se claseze pe locul 3.

Între 2005 și 2009 a lansat 4 albume de mare succes care au dus-o pe Analia Selis în atenția publicului. În anul 2016, Analia Selis membru al ansamblului „ArgEnTango”.

citește și...