Cum a slăbit Tudor de la Fly Project 41 de kilograme. ”Nu există o cură de slăbire minune și nici vreo intervenție făcută pe blat”

28.06.2021, 16:03
Cum a slăbit Tudor de la Fly Project 41 de kilograme. ”Nu există o cură de slăbire minune și nici vreo intervenție făcută pe blat”
Cum a slăbit Tudor de la Fly Project 41 de kilograme. ”Nu există o cură de slăbire minune și nici vreo intervenție făcută pe blat”

Tudor Ionescu s-a luptat o lungă perioadă de timp cu kilogramele în plus. Cântărețul Tudor Ionescu de la Fly Project a vorbit într-un interviui despre lupta sa cu kilogramele în plus. Acesta a reușit să slăbească foarte mult în ultimii ani.  Artistul a avut 104 kilograme și a ajuns să cântărească 63 de kilograme.

Tudor Ionescu a detaliat, pentru click.ro, cum a reușit să slăbească 41 de kilograme. ”Clar mă simt mai bine, nu știu dacă mai simpatic, că nu mă gândesc la mine așa, însă mă simt bine. Eu am slăbit pentru mine, pentru sănătatea mea, nu din alt motiv”, a spus el.

”Nu am un secret, nu există o cură de slăbire minune și nici vreo intervenție făcută pe blat. De anul trecut, de la începutul anului, mi-am propus să schimb mai multe lucruri la mine, mi-am resetat efectiv creierul și mi-am dorit să fiu mai sănătos, să slăbesc, să mă mișc mai ușor, iar perioada aceasta în care am stat mai mult acasă, m-a ajutat în acest sens, de a îmi pune lucrurile în ordine. Pe scurt: reset total și mâncat o singură dată pe zi”, a adăugat el.


Cum a slăbit Tudor de la Fly Project 41 de kilograme. ”Nu am niște reguli stabilite”

Tudor de la Fly Project a explicat și care sunt regulile de care ține cont de când a slăbit. ”Nu mai consum carne, de peste un an, nu sunt vegan și nici vegetarian convins, am ales pur și simplu, într-o zi, să nu mai mănânc carne. Nu beau sucuri în general, beau apă, multă apă, dar asta de foarte, foarte mult timp. Nu am niște reguli stabilite, pentru că nu sunt într-o cură de slăbire, dar mănânc mult mai puțin că înainte, pur și simplu așa s-a setat creierul meu. Am ajuns chiar să slăbesc mai mult decât mi-am dorit”, a detaliat el.

”La mezeluri poftesc din când în când, dar nu atât de tare încât să mă facă să mănânc. Dacă într-o zi o să îmi fie poftă rău, am să mănânc fără să mă uit înapoi sau să mă gândesc de două ori. Nu știu dacă am o teamă să nu mă mai îngraș, am avut-o mult timp, că orice om care a fost gras mare parte din viața lui, însă acum nu știu dacă mai am gândul asta, dar nici nu îmi doresc să mai slăbesc. Ajunge. Aș vrea chiar să mai pun câteva kg”, a mai spus acesta.

Tudor Ionescu formează un cuplu cu Anamaria

Anamaria și Tudor Ionescu formează un cuplu de mulți ani și au împreună o fetiță superbă, pe nume Ilinca. Partenera de viață a artistului a mărturisit că și-ar mai dori să aibă un copil.

„Da, îmi doresc un frate sau o soră pentru ea. Doar că aș mai sta putin, aș aștepta puțin să mai crească ea să înțeleagă lucrurile și să mă ajute, să nu am grija ei. Ea acum are 3 ani și e foarte agitată, nu o scăpăm nicio secundă din ochi. Să mai crească puțin Ilinca și sper să am răbdarea și nervii ca să pot să fac și al doilea copil”, a declarat Anamaria Ionescu la postul de televiziune Antena Stars.

Anamaria Ionescu a explicat și cum este partenerul ei de viață în rolul de tătic. „Tudor e perfect pentru mine. E un tip sufletist, bun, dar până în momentul în care-l calci pe coadă. E un tată foarte iubitor. Mă gândeam că va fi rece, dar e super iubitor cu Ilinca, îi spune încontinuu că o iubește, se joacă cu ea. Ilinca l-a schimbat puțin pe „Tudor rebelul””, a afirmat aceasta.

citește și...