Cum a slăbit fratele Andreei Antonescu 30 de kilograme. ”Am zis gata!”

05.07.2021, 13:16
Cum a slăbit fratele Andreei Antonescu 30 de kilograme. ”Am zis gata!”
Cum a slăbit fratele Andreei Antonescu 30 de kilograme. ”Am zis gata!”

Răzvan fratele cântăreței Andreea Antonescu, a reușit să slăbească foarte mult. Acesta a dat jos 30 de kilograme în trei luni. la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la Pro TV, Răzvan Antonescu a explicat cum a reușiut să scape de kilogramele nedorite. Fratele Andreei Antonescu a dezvăluit că ajunsese să cântărească peste 100 de kilograme.

Andreea Antonescu și fratele său, Răzvan Antonescu au fost invitați de curând la emisiunea ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV.

Răzvan Antonescu, în vârstă de 35 de ani, a explicat cum a reușit să slăbească 30 de kilograme în decurs de trei luni.

Cum a slăbit fratele Andreei Antonescu 30 de kilograme. ”Fără nicio operație”

Răzvan Antonescu și-a schimbat radical stilul de viață cu 10 luni în urmă. După primele 3 luni, bărbatul, care avea puțin peste 100 de kilograme, a dat jos 30. ”Era destul de greu și în momentul în care am văzut că cifrele cântarului se înmulțesc și au devenit trei, în loc de două…Avem 100 și un pic (…) Am zis gata! E momentul să fac ceva. Am slăbit 30 de kilograme în trei luni și un pic, fără nicio operație”, a spus el. ”Cel mai important este să-ți dorești și depinde de cum prioritizezi. (…) E și greu și simplu. Mi-am dorit foarte mult și a devenit una dintre prioritățile mele. Sport, alimentație, hidratare și odihnă, cam asta a fost. Am făcut sport de 2 ori pe zi, fără antrenor, dimineața și seara, primele 8 luni, fără excepție, indiferent de sărbători. Am fost atât de setat încât nu exista varianta să nu fac sport”, a adăugat fratele Andreei Antonescu, potrivit revistei Unica.

”Am început acum 10 luni. Am renunțat la alcool și am început un regim de viață sănătos. După 3 luni aveam deja cu 30 de kilograme mai puțin, după care n-am făcut decât să mă tonifiez. La început e un pic mai greu. Mâncam, dar mai puțin și nu prăjeli”, a mai spus el.

citește și...