Cristina Vasiu a avut probleme cu greutatea. ”Am slăbit 18 kg anul trecut, chiar când a început pandemia”

01.06.2021, 11:26
Cristina Vasiu a avut probleme cu greutatea. ”Am slăbit 18 kg anul trecut, chiar când a început pandemia”
Cristina Vasiu a avut probleme cu geutatea. ”Am slăbit 18 kg anul trecut, chiar când a început pandemia”

Cristina Vasiu a avut probleme cu greutatea. Aceasta a povestit cum a reușit să scape de kilogramele nedorite.

Cântăreața Cristina Vasiu, în vârstă de 29 de ani, a fost prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV.

Artista a povestit cum a reușit, în urmă cu un an, să slăbească 18 kilograme.

Cristina Vasiu: ”Am slăbit în trei luni”

Cristina Vasiu a explicat că a slăbit 18 kilograme într-o perioadă de trei luni. De asemenea, acesta a dezvăluit și cât ajunsese să cântărească.

„Am slăbit 18 kg anul trecut, chiar când a început pandemia. Am avut un program foarte bine organizat. Am ținut un detox de 7 zile, bazat pe smoothie-uri, sucuri și supe cremă și ulterior 3 luni de dietă personalizată, în care am mâncat tot ce am vrut, dar cu siguranță bine gândit din punct de vedere caloric. Am slăbit în 3 luni 18 kg. Am ajuns la un moment dat la 68 spre 70 de kg, eu având 1 m și 65 de cm înălțime. Cumva era destul de tristă imaginea din oglindă. (…) Trebuie să fii ambițios să ții un astfel de program. Nu e foarte ușor. A fost destul de greu. Mai ales perioada detoxului. N-am mâncat și n-am trișat cu nimic”, a declarat Cristina Vasiu, potrivit revistei Unica.

”N-am luat nici măcar un covrigel în gură în perioada aia și nu mai știam cum e să mesteci ceva. Doar beam lichide. (…) Înainte mâncam mult prea normal. Mâncam foarte mult dulce, mâncam aproape o pâine întreagă la un moment dat, la o singură masă. Cu tot felul de dulcețuri, mă rog. Nu era foarte sănătos, motiv pentru care am luat și atât de mult în greutate. A fost dificil, dar nu atât de dificil. (…) După ce am slăbit, n-am mai ținut dietă. În fiecare zi am un ritual, dimineața beau un smoothie din lapte de cocos, căpșune și o banană sau altă combinație [de fructe]. Eu m-am educat să mănânc trei mese. Am o masă consistentă la prânz, iar seara o salată sau tot un smoothie, ceva ușor. La gustare am mere sau alt fruct sau ciocolată neagră, cu 75% cacao”, a completat cântăreața.

citește și...