Cum a schimbat-o pe Valentina Pelinel relația cu Cristi Borcea. ”Am învățat cumva să mă adaptez mai rapid și să iubesc omul Cristi așa cum este el”

14.06.2022, 14:14
Cum a schimbat-o pe Valentina Pelinel relația cu Cristi Borcea. ”Am învățat cumva să mă adaptez mai rapid și să iubesc omul Cristi așa cum este el”
Cum a schimbat-o pe Valentina pelinel relația cu Cristi Borcea. ”Am învățat cumva să mă adaptez mai rapid și să iubesc omul Cristi așa cum este el”

Fostul model Valentina Pelinel, în vârstă de 41 de ani, a făcut dezvăluiri despre soțul ei, omul de afaceri Cristi Borcea, în vârstă de 52 de ani, împreună cu care are trei copii. Vedeta a explicat cum a schimbat-o relația cu partenerul ei de viață. ”Am învățat cumva să mă adaptez mai rapid și să iubesc omul Cristi așa cum este el”, a spus blonda.

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată. Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu.

Cum a schimbat-o pe Valentina Pelinel relația cu Cristi Borcea. ”Relația cu Cristi m-a schimbat la fel ca și relația cu copiii mei”

Valentina Pelinel a mărturisit, pentru revista Viva, cum a schimbat-o relația cu partenerul ei de viață, Cristi Borcea: ”Fiecare relație are impact asupra noastră în moduri diferite. Asta dacă ești dispus să te observi și să înveți ceva nou despre tine tot timpul. Relația cu Cristi m-a schimbat la fel ca și relația cu copiii mei. Am devenit nu doar răbdătoare, cât mai perceptivă la nevoile celorlalți, la priorități, am căpătat mai multă toleranță și înțelegere față de diferențele dintre noi. Am învățat cumva să mă adaptez mai rapid și să iubesc omul Cristi așa cum este el, acceptându-i personalitatea în aspectele ei fundamentale, dar lucrând acolo unde este posibil, exact ceea ce fac și cu mine. Și ceea ce cred că reprezintă succesul unei relații sănătoase”.

Valentina Pelinel a explicat și cum se înțelege cu ceilalți copii pe care Cristi Borcea îi are din relațiile anterioare: ”A fost totul atât de natural și de firesc, încât nu am simțit vreo clipă vreo presiune. Nu am încercat să iau locul nimănui, nu am forțat relația cu niciunul dintre copiii lui Cristi, ci, pur și simplu, am dezvoltat cu fiecare o interacțiune naturală și de la sine. Dragostea de soție și cea de copii e diferită, se simte, se trăiește și se exprimă în moduri complementare, nu se pot compara”.

citește și...