Cum a sărbătorit iubita lui Alin Oprea de Valentine’s Day. ”Sper ca fiecare om să își găsescă perechea potrivită, la fel cum mi-am găsit și eu talismanul prețios”

15.02.2021, 13:01
Cum a sărbătorit iubita lui Alin Oprea de Valentine's Day. ”Sper ca fiecare om să își găsescă perechea potrivită, la fel cum mi-am găsit și eu talismanul prețios”
Cum a sărbătorit iubita lui Alin Oprea de Valentine's Day. ”Sper ca fiecare om să își găsescă perechea potrivită, la fel cum mi-am găsit și eu talismanul prețios”

Medana, actuala iubită a cântărețului Alin Oprea, a dezvăluit cum a petrecut de Valentine’s Day.

Alin Oprea și actuala sa iubită, Medana, sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Medana a povestit, pentru spynews.ro, cum a petrecut de Ziua Îndrăgostiților.  Medana și Alin Oprea au petrecut Valentine’s Day trei zile la rând.

”Pentru prima dată în viață am sărbătorit 3 zile la rând Valentine’s Day. Vineri la Cluj, sâmbătă la Buzău și duminică la București. Alin mă surprinde mereu cu tot felul de surprize care îmi încântă sufletul. Sâmbătă seara am fost primiți de buzoieni cu toată căldura și am sărbătorit pe cinste alături de oameni minunați, care știu să trăiască viața din plin. Sunt o femeie împlinită și sper ca fiecare om să își găsescă perechea potrivită, la fel cum mi-am găsit și eu talismanul prețios. Cred cu tărie că fericirea vine atunci când iubești și ești iubit la rândul tău. Brusc vedem viața cu alți ochi, vedem frumusețea în tot ce ne înconjoară și reușim să depășim obstacolele mult mai ușor”, a declarat Medana, iubita lui Alin Oprea.

Alin Oprea, prima înfăţişare la divorţ în 2021

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, și-a găsit liniștea alături de actuala sa iubită, Medana, după separarea de Larisa, fosta sa soție, împreună cu care are doi copii. Alin Oprea se află în plin divorţ de soţia lui, Larisa, după 22 de ani de căsătorie şi 23 de relaţie. Iniţial, cei doi soţi au spus că vor divorţa amiabil, la notar, însă, între timp, situația dintre ei a degenerat.

Cântăreţul şi-a acuzat soţia de infidelitate, iar aceasta a schimbat cheile casei, astfel încât el nu a mai putut intra în propria locuinţă pentru a-şi lua lucrurile personale.

Divorţul lor se va disputa în instanță, iar prima înfăţişare a procesului va avea loc pe 15 februarie anul acesta, potrivit click.ro.

citește și...