Cum a reacționat tatăl Ralucăi Pastramă când a aflat că fiica lui a fost infidelă. ‘Nu are voie femeia să înșele’

28.11.2020, 15:32
Cum a reacționat tatăl Ralucăi Pastramă când a aflat că fiica lui a fost infidelă. 'Nu are voie femeia să înșele'
Cum a reacționat tatăl Ralucăi Pastramă când a aflat că fiica lui a fost infidelă. 'Nu are voie femeia să înșele'

Despărțirea lui Pepe de Raluca Pastramă i-a șocat pe toți, mai ales că au apărut informații conform cărora bruneta l-ar fi înșelat pe artist în timpul mariajului. 

Pepe a fost cel care a anunțat că s-a despărțit de mama fiicelor sale, vestea fiind dată printr-o filmare de pe contul lui de Youtube. Solistul preciza, cu ochii în lacrimi, că decizia separării a fost luată de Raluca Pastramă.

După această veste au apărut detalii incredibile din familia celor doi! Se pare că bruneta îl înșela de mai bine de un an pe Pepe, cu un bărbat de origine arabă.

Ce spune tatăl Ralucăi Pastramă despre despărțire

Cel mai afectat a fost tatăl Ralucăi, Ion Pastramă. Bărbatul a avut un șoc la aflarea veștii, mai ales că este considerat un familist convins.

‘La țigani, așa ceva nu se face, nu există. Nu are voie femeia să înșele. Este cea mai mare rușine posibilă. Raluca și-a făcut tatăl de râs. Pastramă Senior știa că fiica lui divorțează pentru că nu se mai înțelege cu Pepe, nu mai există armonie în casă, nu că ea a fost la munte cu un alt bărbat și alte bazaconii. A întrebat-o, sigur (n.r. pe Raluca), însă ea neagă. Vă dați seama cum s-a simțit când a văzut în ziare, este onoarea lui în joc. Îl știe și pe el atâta lume, cum mai scoate capul acum?

Ion a avut multe femei, dar este un familist convins, nu și-ar lăsa niciodată casa, familia, pentru alta. Niciodată. Acum este foarte supărat pe Raluca și înțelege de ce Pepe este atât de rănit’, au declarat surse prin apropierea familiei lor pentru playtech.ro.

Cine este bărbatul cu care l-a înșelat pe Pepe 

Potrivit Spynews.ro, în urmă cu câteva săptămâni, Raluca Pastramă a fost la munte în compania unui bărbat misterios. Cei doi au mers în compania unui grup de prieteni, printre care un cunoscut medic stomatolog și o tânără cu care Bombo Pastramă ar fi avut o relație.

Despre bărbatul misterios cu care partenera de viață a lui Pepe a fost la munte se știe că nu este persoană publică. Acesta ar fi un cetățean de origine arabă, din Qatar, care locuiește în România, conform sursei citate mai sus.

citește și...