Cum a reacționat mama lui Tavi Clonda când acesta a venit acasă cu Gabriela Cristea. ”Nu știam ce să fac”

06.04.2021, 15:48
Cum a reacționat mama lui Tavi Clonda când acesta a venit acasă cu Gabriela Cristea. ”Nu știam ce să fac”
Cum a reacționat mama lui Tavi Clonda când acesta a venit acaasă cu Gabriela Cristea. ”Nu știam ce să fac”

Mama lui Tavi Clonda a povestit cum a fost momentul în care fiul ei a venit acasă cu Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.

Mama lui Tavi Clonda a povestit, la emisiunea ”Fetele lui Tavi”, de la Antena Stars, cum a fost atunci câned fiul ei a adus-o acasă pentru prima oară pe Gabriela Cristea.

Cum a reacționat mama lui Tavi Clonda când acesta a venit acaasă cu Gabriela Cristea. ”Am șlefuit tot pe acolo, am curățat”


Mama lui Tavi Clonda a mărturisit cum a fost prima dată când aceasta a aflat că moderatoarea TV, Gabriela Cristea, urmează să-i fie noră.

“Au venit pe la mine, nu era încă nora mea. Ce să spun? Nu știam ce să fac, așa niște emoții aveam. Ea era cunoscută, Tavi era copilul meu, era altceva, dar ea era cunoscută pe la emisiuni, moderatoare de emisiune, era în televiziune. Aveam niște emoții, să fie toate în regulă. Am șlefuit tot pe acolo, am curățat, deși e curat la mine întotdeauna. Am schimbat lustra din camera de zi. Aoleu cu ce emoții i-am așteptat. Am făcut ce-am știut eu mai bine acolo să aranjez frumos masa”, a povestit soacra Gabrielei Cristea, potrivit a1.ro.

“Cred că se merită unul pe altul. Sunt potriviți, sunt suflete pereche. Tavi este un băiat sufeltist, cred că se vede, lumea știe deja nu trebuie să o spun eu că nu prea-i place să-l laud, dar am pe cine lăuda pentru că este un soț, un tată, un fiu așa de nădejde și implicat maxim în problemele familiei. Și ea este o fată bună, o fată de nota zece, e gospodină bună, arată bine. Se potrivesc. A fost primită cu bucurie și soțul meu s-a bucurat foarte mult”, a mai spus mama lui Tavi Clonda.

citește și...