Cum a reacționat Ioana Tufaru când a aflat că a murit Costin Mărculescu! Cei doi erau prieteni buni

14.06.2020, 13:26
Cum a reacționat Ioana Tufaru când a aflat că a murit Costin Mărculescu! Cei doi erau prieteni buni
Cum a reacționat Ioana Tufaru când a aflat că a murit Costin Mărculescu! Cei doi erau prieteni buni

Ioana Tufaru a avut un șoc când a aflat că bunul ei prieten, Costin Mărculescu, a murit! Fiica celebrei actrița, Anda Călugăreanu, Ioana Tufaru, a mărturisit că suferă enorm după pierderea lui.

‘Doamne, parca tot nu-mi vine sa cred! As vrea sa cred ca a fost o gluma proasta, dar nu este….. Păcat! Dumnezeu să-l odihnească!’, a postat Ioana Tufaru pe Facebook.

Costin Mărculescu a fost condus pe ultimul drum

Mai mult de atât, ea și-a schimbat și poza de profil de pe rețelele de socializare. Ioana Tufaru a publicat o imagine alături de Costin Mărculescu, pe vremea când aceștia mergeau la evenimente.

Actorul din Liceenii a fost înmormântat sâmbătă, 13 iunie, la Cimitirul Reînvierea din București. Costin Mărculescu a fost descoperit mort, în casă, în seara zilei de 11 iunie.

Medicii legiști au concluzionat că acesta a decedat în urma unui infarct, datorită complicațiilor pe care le avea de ceva timp cu inima.

Avea probleme de sănătate

‘Acum 2-3 ani am chemat SMURD pentru ca a avut o tensiune extrem de mare, intrase in panica, lasase doua numere de telefon: al lui Pepe si al meu, in cazul in care se intampla ceva, Doctorul de pe SMURD i-a zis atunci de fata cu mine ca va trebui sa ia toată viata un tratament pentru inima. Poate acolo, in cada, i s-o fi ridicat tensiunea de la aburi. E posibil sa fi facut un infarct, dezvăluia Mara Banica.

În ultima perioadă, actorul ajunsese la sapă de lemn și se împrumuta de bani la apropiați.

‘Noi simțeam că el este depresiv. Visa doar să revină în centrul atenției. Suferea și de singurătate, spunea că tânjește să aibă și el o familie. Vorbea mereu despre vremea în care avea bani și locuia într-o vilă, când avea mașini luxoase și era iubit de public. Trăia în trecut, nu mai accepta prezentul. Avea probleme cu inima, dar nu voia să meargă la medic și nici să aib grijă de el. Nu lua medicamente, nu ținea dietă’, au dezvăluit surse din apropierea lui pentru Impact.ro.

citește și...