Cum a reacționat familia Andreei Berecleanu când a aflat că acesta revine la TV. Vedeta a spus tot

07.12.2020, 10:23
Cum a reacționat familia Andreei Berecleanu când a aflat că acesta revine la TV. Vedeta a spus tot
Cum a reacționat familia Andreei Berecleanu când a aflat că acesta revine la TV. Vedeta a spus tot

Andreea Berecleanu a explicat cum a reacționat familia sa în momentul în care s-a aflat că vedeta revine pe micile ecrane, la știri.

Andreea Berecleanu a lucrat timp de 17 ani la Antena 1, unde a fost prezentatoarea principalului jurnal de știri. Anul acesta, Andreea Berecleanu și-a dat demisia de la Antenă. Acum, vedeta revine pe micile ecrane, urmând să prezinte principalul jurnal de știri de la postul de televiziune Prima TV. Vedeta a explicat, pentru click.ro, cum a reacționat familia sa în momentul în care a aflat că aceasta va reveni pe micile ecrane.

”Au cam fost surprinși. Și-au dat seama că 9 luni de absență la tv nu m-au afectat în niciun fel. Că planurile mele din domeniul comunicării au crescut accelerat, dar că totuși mi-au lăsat câteva ore deschise unei meserii pe care am făcut-o 27 de ani neîncetat și pe care o iubesc”, a declarat Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu: ”Este ce știu să fac cel mai bine”

Andreea Berecleanu a afirmat că prezentara știrilor este ce știe să facă cel mai bine.

”Este adevărat, am observat un alt val uriaș de simpatie din partea publicului, deși semnalele de susținere nu au încetat deloc în aceste 9 luni, cât am lipsit de pe micul ecran. Îmi e dragă prezentarea știrilor, este ce știu să fac cel mai bine, probabil. Nu cred că cei 27 de ani înseamnă doar longevitate, ci și amprenta experienței și a performanței”, a spus ea.

”Privesc ce se întâmplă internațional, sunt foarte conectată la știrile din țară, am surse de informație multiple. Doar că nu urmăresc jurnale de știri de la posturi naționale, asta poate pentru că știu prea bine “bucătăria din spate”, nu prea au apărut prea multe inovații în domeniu. Nici la nivel de conținut, și nici vizual”, a adăugat binecunoscuta prezentatoare de televiziune.

 

citește și...