Cum a reacționat Alina Pușcău când a fost pusă să-l sune pe Leonardo DiCaprio în direct

07.10.2020, 14:34
Cum a reacționat Alina Pușcău când a fost pusă să-l sune pe Leonardo DiCaprio în direct
Cum a reacționat Alina Pușcău când a fost pusă să-l sune pe Leonardo Di Caprio în direct

Alina Pușcău a fost pusă să-l sune pe starul hollywoodian Leonardo DiCaprio în timp ce se afla în direct la o emisiune de televiziune.

Alina Pușcău a fost prezentă în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV. Alina Pușcău, fostă concurentă de la show-ul ”Ferma”, a dezvăluit că are numerele de telefon ale lui Vin Diesel, actorul cu care a avut o relație amoroasă în urmă cu ani, și Leonardo Di Caprio.

Moderatorul Cătălin Măruță a pus-o pe Alina Pușcău să-l sune pe starul hollywoodian Leonardo DiCaprio în direct la emisiune.

”Suntem prieteni, suntem foarte buni prieteni. Da, am numărul lui de telefon”, a spus Alina Pușcău.

”Hai să-l sunăm”, i-a spus Cătălin Măruță acesteia.

”Nu cred că o să răspundă. Dar în L.A. este foarte târziu acuma. O să creadă că ceva s-a întâmplat cu mine. My God… Doamne!”, a spus Alina Pușcău în timp ce îl suna.


”Crede că sunt nebună. S-a văzut numărul? Vedeți ce se întâmplă la Măruță? De ce nu vin eu la Măruță? Mădălina Ghenea a fost cu el, de ce nu… Doamne ce se întâmplă? E trei dimineața acolo. N-o să răspundă. Vai de capul meu… L-am sunat… O să zică că am înnebunit. Am sunat o dată… N-a răspuns”, a mai spus Alina Pușcău.


Alina Pușcău a făcut declarații despre viața sa sentimentală

La aceeași emisiunea, Alina Pușcău a vorbit și despre viața sa sentimentală, explicând că acum nu are nicio relație.

”Nu am pe nimeni acum. N-am noroc în dragoste, nu știu. Nu sunt dificilă. Sunt o persoană care am suflet bun și când mă îndrăgostesc de cineva pur și simplu nu știu ce se întâmplă. Sunt Scorpion….Acum e cariera. Sunt super fericită că fac un film la Roma și o să joc tânăra Sophia Loren. Și sunt Leonardo DiCaprio, Martin Scorsese, Steven Spielberg…”, a afirmat Alina Pușcău.

 

citește și...