Cum a reacționat Adelina Pestrițu când fetița sa a mers la grădiniță. ”Încerc să mă autocontrolez și să nu fiu o mamă exagerată”

26.03.2022, 16:45
Cum a reacționat Adelina Pestrițu când fetița sa a mers la grădiniță. ”Încerc să mă autocontrolez și să nu fiu o mamă exagerată”
Cum a reacționat Adelina Pestrițu când fetița sa a mers la grădiniță. ”Încerc să mă autocontrolez și să nu fiu o mamă exagerată”

Adelina Pestrițu, în vârstă de 35 de ani, a vorbit despre fiica sa, Zenaida. Fosta asistentă de televiziune a explicat cum a reacționat când a dus-o pe micuță la grădiniță. ”Încerc să mă autocontrolez și să nu fiu o mamă exagerată. Pentru binele meu și al ei”, a mărturisit Adelina Pestrițu în cadrul unui interviu.

Adelina Pestrițu a fost asistentă de televiziune, iar acum este influencer și se bucură de mare succes în mediul online. În ceea ce privește viața personală, aceasta a fost căsătorită de două ori. Primul mariaj al vedetei a fost cu Liviu Vârciu.  Din anul 2019, Adelina Pestrițu este căsătorită cu Virgil Șteblea, alături de care are o fiică, Zenaida Maria. Cuplul a aniversat pe 20 iulie 2021 doi ani de la cununia religioasă. În data de 3 august 2021, fiica celor doi, Zenaida, a împlinit trei ani.

Vedeta a vorbit despre fiica sa, Zenaida, într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva. Aceasta a explicat cum a reacționat atunci când a dus-o pe fiica sa la grădiniță.

Cum a reacționat Adelina Pestrițu când fetița sa a mers la grădiniță. ”Dacă era după mine, probabil că aș fi montat și niște drone permanente deasupra instituției”

”Dacă era după mine, probabil că aș fi montat și niște drone permanente deasupra instituției, niște raze X cu senzori de mișcare și un telescop sau camere video pe clădirea de vizavi, care să-mi arate tot în timp real, însă încerc să mă autocontrolez și să nu fiu o mamă exagerată. Pentru binele meu și al ei. La grădiniță învață cum să fie independentă și se dezvoltă altfel decât o face acasă, oricât ne-am strădui noi. Colectivitatea are rolul ei important, în viața fiecăruia dintre noi, și respect asta. Știu că o lăsăm pe mâini bune și tot ce se întâmplă ni se povestește și vedem și noi în comportamentul și preocupările ei. Evident că o duc în fiecare dimineață cu emoții și dor, dar știu că totul este spre binele și dezvoltarea ei”, a spus vedeta.

”Nu ne-au ocolit nici pe noi momentele de „dramă”, însă le-am depășit cu succes, după un timp. Comunicarea este cheia în astfel de situații. I-am explicat că nu o abandonăm la grădiniță, ci că pur și simplu va avea parte de timp de calitate, într-un alt mediu, în care va învăța o mulțime de lucruri noi și folositoare și în care își va face prieteni de vârsta ei, cu nevoile și preocupările ei. La început, a fost mai greu, apoi am intrat pe un făgaș normal”, a mai spus Adelina Pestițu pentru sursa mai sus-menționată.

 

citește și...