Ce spune Iulia Albu despre iubitul ei. ”El este stânca mea, iar eu a lui”

09.03.2022, 15:49
Ce spune Iulia Albu despre iubitul ei. ”El este stânca mea, iar eu a lui”
Ce spune Iulia Albu despre iubitul ei. ”El este stânca mea, iar eu a lui”

Criticul de modă Iulia Albu, în vârstă de 40 de ani, a făcut declarații despre relația pe care o are cu parteneruli ei, Mike. ”El este stânca mea, iar eu a lui”, a mărturisit Iulia Albu. Vedeta a explicat și cum se înțelege fiica ei, Mikaela, pe care o are din mariajul cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, cu actualul ei iubit.

Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, din mariajul lor rezultând o fiică, Mikaela. Cei doi au fost implicați în numeroase scandaluri în ultima perioadă de timp. În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike.

Criticul de modă a făcut declarații despre relația sa cu Mike în cadrul unui interviu pentru revista Viva. ”Am trecut împreună prin momente foarte dificile, însă cauzele au fost mereu externe. Am luptat împreună pentru TOT. El este stânca mea, iar eu a lui”, a spus ea.

Ce spune Iulia Albu despre iubitul ei. ”Îmi iubește toate micile defecte”

”În fiecare zi mă trezesc şi îi mulțumesc lui Dumnezeu că am lângă mine un copil minunat şi un bărbat superb, care îmi iubește toate micile defecte, care are întotdeauna răbdare să îmi pregătească un dish gourmet chiar şi la 1 dimineața, care mă ţine în brațe când simt nevoia să plâng şi care ştie să îi fie tată Mikaelei”, a mai spus Iulia Albu despre partenerul ei, Mike.

Iulia Albu a explic at și cum se înțelege fiica sa, Mikaela, cu Mike: ”În fiecare zi mă trezesc şi îi mulțumesc lui Dumnezeu că am lângă mine un copil minunat şi un bărbat superb, care îmi iubește toate micile defecte, care are întotdeauna răbdare să îmi pregătească un dish gourmet chiar şi la 1 dimineața, care mă ţine în brațe când simt nevoia să plâng şi care ştie să îi fie tată Mikaelei”.

 

 

citește și...