Cum a primit Daniel Pavel propunerea de a prezenta ”Survivor România”. ”Mi s-au tăiat picioarele la auzul deciziei”

17.01.2021, 16:10
Cum a primit Daniel Pavel propunerea de a prezenta ”Survivor România”. ”Mi s-au tăiat picioarele la auzul deciziei”
Cum a primit Daniel Pavel propunerea de a prezenta ”Survivor România”. ”Mi s-au tăiat picioarele la auzul deciziei”

Daniel Pavel a dezvăluit cum a primit propunerea de a prezenta show-ul ”Survivor România”, filmat în Republica Dominicană și transmis de postul de televiziune Kanal D.

Cel de-al doilea sezon „Survivor Romania” a început sambata aceasta, 9 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D. Show-ul este difuzat cinci zile pe saptamana dupa cum urmeaza: in fiecare miercuri si joi, de la 22:00, si de vineri pana duminica, de la 20:00. Noul prezentator al emisiunii este Daniel Pavel. Emisiunea a fost prezentată anterior de Dan Cruceru, cel care a anunțat de curând că nu va mai prezenta și sezonul al doilea al show-ului. Acesta a dezvăluit, într-un interviu pentru click.ro, cum a primit propunerea de a modera ”Survivor România”.

”Propunerea de a prezenta sezonul al doilea al Survivor România a venit printr-o sincronicitate perfectă cu etapa de viață în care mă aflam cu doar câteva săptămâni în urmă. Urma să finalizez patru ani și jumătate memorabili și foarte plini, profesional și personal, petrecuți pentru startul și consolidarea proiectul primului radio in-store de rețea din România și exploram opțiuni de viitor. Mărturisesc că mi s-au tăiat picioarele la auzul deciziei în favoarea mea a managementului Kanal D. Din secunda următoare însă am început să mă setez psihologic pentru această aventură fără precedent, pentru mine, derulată în asemenea decor de vis, cum este cel din Republica Dominicană. Da, este provocarea vieții mele profesionale, chiar dacă îmi pot aminti, cu drag, și de alte proiecte minunate derulate în trecut, media, antreprenoriale sau din viața de pe mare, ca ofițer de marină comercială. Însă nimic nu se compară cu dimensiunea fenomenului reprezentat de evoluția formatului Survivor la Kanal D. Deși nu este debutul meu pe TV, fiind, în urmă cu câțiva ani, gazda unei emisiuni săptămânale dedicată poveștilor mediului de afaceri românesc, emisiune pe care am realizat-o timp de 2 ani, este, cu siguranță, debutul meu în cel mai complex ”ecosistem” de televiziune: cel al unui show atât de complex, cu un public atât de numeros”, a detaliat Daniel Pavel.

Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”, locuiește la Viena

Daniel Pavel a dezvăluit că de cinci ani locuiește la Viena.

”Am zburat direct din Viena în Dominicană. Locuind la Viena a fost mai ușor, însă și din cauze legate de pandemie nu am putut veni în țară pentru a pleca împreună cu toată echipa. Mărturisesc că ar fi fost minunat să pot să îl văd pe tata, pe care l-am revăzut ultima dată în iulie. Pe el îl mai avem, sora mea și fratele meu. Slavă Domnului, el este un super fidel telespectator Kanal D, deci măcar am această satisfacție că mă vede de miercuri până duminică. Locuiesc la Viena de aproape 5 ani, unde m-am mutat pentru proiectul de media…”, a explicat el.

”Pentru moment este, din punct de vedere formal, locul de reședință unde locuiesc cu partenera mea. De asemenea, la scurt timp după ce m-am mutat la Viena, m-a urmat acolo și fiul meu, locuind cu mama sa, ca elev la liceul francez din Viena. L-am mutat, practic, foarte ușor, de la cel din București, unde a început școala în urmă cu 12 ani. El vorbea deja perfect franceza, germana și engleza înainte să vină la Viena, astfel încât caracterul cosmopolit al vechii capitalei imperiale i se potrivește foarte bine și, mai ales, parcursului de studii viitoare. Austria reprezintă pentru noi o formă de „acasă””, a mai spus acesta.

citește și...