Cum a învins singurătatea văduva actorului Gheorghe Dinică. ”Dacă tu cazi, nimeni nu are nevoie de tine”

08.09.2020, 15:15
Cum a învins singurătatea văduva actorului Gheorghe Dinică. ”Dacă tu cazi, nimeni nu are nevoie de tine”
um a învins singurătatea văduva actorului Gheorghe Dinică. ”Dacă tu cazi, nimeni nu are nevoie de tine”

Gabi Dinică, văduva regretatului actor Gheorghe Dinică, a făcut mărturisiri la o emisiune de televiziune.

Gheorghe Dinică a fost unul dintre cei mai mari actori din țara noastră. Regretatul artist a încetat din viață în anul 2009. Din anul 1996 până la dispariția sa, legendarul Gheorghe Dinică a fost căsătorit cu Gabi Dinică. Văduva artistului a fost prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a făcut mărturisri de suflet. Aceasta a explicat cum a reușit să treacă peste dispariția partenerului ei de viață și să învingă singurătatea.

”Trebuie să fii puțin puternic și sunt lucruri pe care nu le hotărâm noi și s-au întâmplat. Au fost grei primii doi-trei ani. Au fost foarte grei. Dar după aceea lucrurile merg înainte, persoana rămâne în suflet pentru totdeauna. Dacă tu cazi, nimeni nu are nevoie de tine”, a spus Gabi Dinică.

”Am prieteni foarte mulți, am două cupluri cu care mă văd săptămânal, bine nu în pandemie. Când ne vedeam mergeam la restaurant, într-un grup unde sunt și soții de actori, suntem nouă. Ne vedem regulat. Povestim, ne simțim bine”, a adăugat ea.


”Era un actor care respecta publicul”

Gabi Dinică a mai spus despre regretatul său partener de viață că era un actor care și-a respectat foarte mult publicul.

”M-au invitat colegii soțului meu regulat la teatru. El era un actor care respecta publicul atât de tare încât ziua în care el avea filmare sau spectacol era o zi importantă. Era o zi în care nu mânca legume, nimic care l-ar putea deranja pe scenă. Se ducea la spectacol cu două ore, două ore și jumătate înainte. Stătea în cabină, era coleg de cabină cu Marin Moraru, și domnul Beligan avea cabina de alături. Se strângeau împreună și vorbeau, normalități. Se eliberau de ce se întâmpla în ziua aceea”, a mai povestit vădiuva actorului Gheorghe Dinică la emisiunea prezentată de Adela Popescu și Cove.

citește și...