Catinca Roman, despre moartea milionarului Costi Dinescu: ‘Nu a luat el din propria inițiativă așa ceva’ 

19.08.2020, 18:28
Catinca Roman, despre moartea milionarului Costi Dinescu: 'Nu a luat el din propria inițiativă așa ceva' 
Catinca Roman, despre moartea milionarului Costi Dinescu: 'Nu a luat el din propria inițiativă așa ceva' 

Decesul subit al milionarului Costi Dinescu este în continuare anchetat de autorități. Rezultatele parțiele ale necropsiei nu au dezvăluit adevărata cauza a morții. Bărbatul de 67 de ani ar fi murit în urma unui infarct.

Medicii legiști au găsit în organismul lui substanțe periculoase, însă prietenii lui susțin cu tărie că acesta nu consuma niciodată droguri.

Ce a dezvăluit necropsia

Constantin Dinescu a ajuns la spital în urmă cu mai bine de o săptămână, după ce i s-a facut rău pe Autostrada Soarelui. El petrecuse de zor la cluburile de pe litoral, alături de două tinere.

După șase zile în care a stat intubat la terapie intensivă, inima lui Costi Dinescu a încetat să mai bată. Anchetatorii cred că drogurile depistate în sânge, opium și morfină, ar fi fost de luni bune în organismul lui.

Catinca Roman, una dintre amicele apropiate ale ‘Baronului luxului’, a precizat că nu exclude posibilitatea ca una dintre fetele cu care obișnuia să se distreze să îi fi pus ceva în băutură, fără ca el să știe.

Catinca Roman era prietena lui

Substanțele i-ar fi provocat infarctul. Ultima dată el a fost văzut în compania unei femei din Ucraina, în Mamaia. În plus, apropiații știau că este un petrecăreț convins.

Ele i-au pus ceva în băutură. Nu a luat el din propria inițiativă așa ceva, niciodată, pentru că era foarte anti-orice fel de substanțe interzise. Costi era pe modelul fatalist. Spunea că își trăiește fiecare minut din viață și că fie ce-o fi’,a declarat fiica vitregă a lui Petre Roman, pentru Știrile Kanal D.

Costi Dinescu era unul dintre cei mai bogați oameni din București. El a făcut o avere impresionantă din afacerile cu pietre prețioase.

 

citește și...